Politic

Ministrul Chiril Gaburici a cerut reacții imediate, în cazul incendiilor, de la Serviciul 112 

Pinterest LinkedIn Tumblr

În contextul incendiilor care au avut loc astăzi la Institutul de Microbiologie şi Biotehnologie din cadrul Academiei de Științe a Moldovei și centrul comercial „Lunedor”, ministrul Economiei și Infrastructurii, Chiril Gaburici, a cerut conducerii Agenției pentru Supraveghere Tehnică să prezinte un raport cu privire la verificările stării antiincendiare a clădirilor, efectuate până acum.

De asemenea, Chiril Gaburici a indicat conducerii Agenției să prezinte un plan de acțiuni privind verificarea antiincendiară a clădirilor cu menire socială, informarea cetățenilor despre normelor antiincendiare și respectarea acestora.

„Chiar dacă sunt încă la Comrat, am cerut reacții imediate în cazul incendiilor, de la Serviciul 112 și Agenția pentru Supraveghere Tehnică, aflate în subordinea ministerului”, a scris Gaburici pe Facebook.

Totodată, ministrul a cerut angajaților Serviciului 112 să reducă la maxim timpul de reacție la apelurile de urgență. Gaburici a solicitat conducerii informații cu privire la apelurile preluate de la lansarea numărului unic de urgență 112 și timpul de reacție la acestea.

loading...

Comments are closed.