Politic

Ministrul de Interne DEZVĂLUIE unde se află Constantin Țuțu și Ilan Șor

Pinterest LinkedIn Tumblr

Pavel Voicu, Ministrul de Interne a declarat în exclusivitate în cadrul emisiuniii Puterea a 4-a, că atât Constantin Țuțu, cât și Ilan Shor au fost localizați și se știe unde se află dânșii. 

„Am primit informații de la cetățeni referitor la acest caz. Unul a spus că a fost la București la o sală de sport, a făcut și poze cu Țuțu, ne-a și arătat pozele. Sunt localizați atât Țuțu, cât și Ilan Șor, Plahotniuc migrează mai mult”, a declarat Pavel Voicu.

„Pe Țuțu dacă îl localizăm trebuie să inițiem procedura de extrădare, dar România nu își extrădează cetățenii săi. Procuratura trebuie să inițieze procedurile necesare, în colaborare cu colegii din România, s-ar putea ca dosarul să fie transmis în România și Țuțu să fie condamnat acolo”, este convins ministrul.

Ministrul de interne consideră că autoritățile române ar fi cointeresate în treaerea la răspunde a lui ConstantinȚuțu, pentru că dânsul a fost implicat în mai multe infracțiuni.

La fel, Pavel Voicu a promis că oamenii legii vor face tot posibilul ca și Vladimir Plahotniuc să fie reținut cât mai rapid și deferit justiției.

Citește și: Ce riscă Vlad Plahotniuc după declarațiile Departamentului de Stat al SUA. Explicațiile lui Andrian Candu

loading...

Comments are closed.