Actual

Ministrul de Interne, Pavel Voicu s-a reinfectat cu COVID-19

Pinterest LinkedIn Tumblr

Ministrul de Interne al Republicii Moldova, Pavel Voicu s-a reinfectat cu COVID-19. Anunţul a fost făcut de oficial pe pagina sa de Facebook, transmite Telegraph.md, cu referire la TVR Moldova

„În legătură cu informaţiile publicate pe reţelele de socializare, în legătură cu starea mea de sănătate vin cu o precizare pentru a nu lăsa loc de unele interpretări. În luna septembrie am depistat o problemă de sănătate care a provocat brusc slăbirea imunităţii, iar din acest motiv am devenit vulnerabil în faţa infecţiei cu Covid-19. Săptămâna trecută, după efecturea testului am fost confirmat pozitiv la coronavirus. La moment sunt internat în spital, în Secţia de reanimare şi urmez tratamentul. Starea sănătăţii mele s-a îmbunătăţit şi sper că în timpul apropiat voi reveni la muncă. Aveţi grijă de sănătatea Dumneavoastră şi protejaţi-vă, respectânt toate măsurile necesare”, a scris Pavel Voicu pe pagina sa de Facebook.

Amintim că anterior cu noul coronavirus s-au infectat ministrul Sănătăţii, Viorica Dumbrăveanu şi cel al Justiţiei, Fadei Nagacevschi.

Pavel Voicu a mai fost bolnav de COVID-19 în luna mai a acestui an, însă atunci s-a trata la domiciliu.

În Republica Moldova au fost confirmate peste 61 de mii de cazuri de infectare cu noul coronavirus.

 

ULTIMĂ ORĂ // 929 cazuri de COVID-19 și 16 decese au fost înregistrate în ultimele 24 ore

 

loading...

Comments are closed.