Ministrul Justiției: Gafele Guvernului Sandu au dus la pierderea a 4 luni în procesul de judecată împotriva „Avia Invest”

Ex-ministrul Justiției din cadrul Guvernului Sandu, Olesea Stamate, ar fi depus cererea de chemare în judecată împotriva SRL „ Avia Invest” comițând gafe procesuale la întocmire și depunere.

Fadei Nagacevschi, printr-o postare de pe facebook, a anunțat că s-au pierdut 4 luni din cauza gafelor comise la 10 septembrie 2019, de către fostul ministru Olesea Stamate, membră a Guvernului Sandu, la momentul depunerii cereri de  de chemare în judecată împotriva SRL ,,Avia-Invest” privind nulitatea contractului de concesionare a aeroportului Chișinău.

„Pe 10 Septembrie 2019 APP a înaintat o cerere de chemare în judecată împotriva SRL ,,Avia-Invest” privind nulitatea contractului de concesionare a aeroportului Chișinău. Acțiunea a fost pregătită de către MJ condus de dna Olesea Stamate… Datorită unor gafe procesuale la întocmirea și depunerea acțiunii, la data de 14.01.2020 Judecătoria Chișinău, sediul Rîșcani a emis o încheiere prin care a decis să acorde APP un termen de 20 zile pentru înlăturarea lacunelor din acțiune pentru ca acțiunea să nu fie declarată inadmisibilă.” a scris Nagacevschi.

Nagacevschi le reamintești reprezentanților fostului Guvern demis prin moțiune de cenzură, că ei au declarat Aeroportul Chișinău un obiectiv strategic, în timp ce din cauza gafei lor, s-au mai pierdut 4 luni în zadar.

„4 luni în cazul unui obiectiv, care membrii fostului executiv îl declarau strategic important, şi acum încearcă să ne acuze că nu întreprindem măsuri hotărâte.
Noi acționăm hotărât şi competent. Întrebarea e – ce au făcut ei?” conchide Ministrul Justiției, Fadei Nagacevschi.

Citește și: Problema aprovizionării cu apă potabilă a raionului Hâncești examinată de Prim-ministrul Ion Chicu

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share