Externe

Momentul sfâșietor în care o mamă își găsește într-o fântână fiul ucis de ruși: „Lăsați-mă să-l văd! Sunt pantofii lui”

Pinterest LinkedIn Tumblr

În satul Buzova, de lângă Kiev, o mamă a fost sfâșiată de durere când a găsit cadavrul fiului ei într-o fântână. Imaginile cu puternic impact emoțional au fost făcute publice de fostul ambasador al Ucrainei în Austria, Olexander Șerba, informează Digi24.ro

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

„Aceștia sunt pantofii lui!”, a strigat femeia disperată, când a recunoscut încălțările băiatului ei în fântână. Oamenii din preajma ei au încercat să o îndepărteze de acolo, dar ea striga încontinuu: „Lăsați-mă să-l văd!”.

Imaginile dureroase au fost surprinse în satul Buzova, atunci când o femeie recunoaște pantofii fiului ei, răpit de ruși în urmă cu o lună.

Taras Didych, primarul din Dmîtrivka: „În timpul unei inspecții la această stație de carburant, doi oameni morți au fost găsiți într-o groapă.

L-am recunoscut pe unul dintre ei. Ambii erau locuitori ai satului Buzova. Ei erau membri ai Forțelor de Apărare Teritorială”.

Lyudmyla Zakabluk, oficial din Buzova: „Aceasta este o armată de tâlhari și ucigași. Nu există loc pentru ei în lume. Nu au niciun drept să-și spună oameni.

Cum pot să ucidă copii așa? Au ucis oameni în Bucha, Irpin, Borodianka. Erau oameni sub dărâmături. Este îngrozitor”.

După masacrul de la Bucha, care e în apropiere, la Buzova s-a găsit, de asemenea, o groapă comună cu zeci de civili uciși.

loading...

Comments are closed.