Alte știri

Muncitorii aeroporturilor din Israel încep să facă grevă, blochează toate debarcările și plecările

Pinterest LinkedIn Tumblr

Muncitorii aeroportului din Israel încep să facă grevă, să blocheze toate debarcările și plecările, după declanșarea unui protest în rândul muncitorilor aeroportuari, transmite Jpost.com, sursă citată de Telegraph.md

Urmăriți-ne și pe Telegram!

Potrivit sursei, Uniunea Muncitorilor din Autoritatea Aeroporturilor din Israel a blocat plecarea și aterizarea tuturor zborurilor vineri dimineață.

Avioanele aflate în prezent în aerul care se apropie de aeroportul Ben-Gurion vor trebui să găsească alte aerogări unde să aterizeze.

Greva generală include zboruri de marfă și zboruri de pasageri.

Zborurile afectate includ cele 17 plecări și 20 de sosiri care erau așteptate vineri, inclusiv cele dinspre și dinspre New York, Moscova și Toronto.

Marți, sindicatul lucrătorilor din IAA a amenințat să închidă aeroporturile din Israel săptămâna viitoare dacă guvernul nu anunță o dată pentru restabilirea traficului regulat și să permită cetățenilor străini să intre din nou în țară.

„Din păcate, Ministerul Sănătății nu a stabilit încă o dată pentru întoarcerea zborurilor”, a declarat sindicatul lucrătorilor, subliniind că 2500 de angajați ai IAA aflați în prezent în concediu neplătit urmează să înceteze să primească ajutor financiar la 1 iulie.

loading...

Comments are closed.