Năstase încă n-a ajuns în funcție, dar își promovează cumetrii

Cumătrul lui Năstase, numit șef al IGP de guvernul ilegal, gheorghe balan, politia moldova alexandru pinzari, mai jizdan, guvernul filip pdm, pas maia sandu, 

Azi așa numitul “Guvern Sandu” l-a numit pe Gheorghe Balan în funcția de șef al Inspectoratului General de Poliție (IGP).

„Noul șef al IGP face parte din batalionul întreg de indivizi certaţi cu legea care este protejat de liderul Partidului Platforma DA, Andrei Năstase. Unul dintre aceşti inşi este și fostul magistrat de la judecătoria Botanica, Gheorghe Bălan”, scrie bloggerul Anatolie Chirilov. „Bălan s-a remarcat prin deciziile pe care le-a luat în favoarea lui Victor Țopa, nașul lui Andrei Năstase”, a adăugat sursa citată.

Magistratul de la judecătoria Botanica este cel care a emis toate hotărârile favorabile clanului Țopa în privința companiei Air Moldova și este cumătru cu Andrei Năstase.

Gheorghe Bălan a fost prezent constant și la mitingurile Platformei DA, controlată tot de Victor şi Viorel Țopa, oligarhi condamnaţi penal în Republica Moldova şi evadaţi în Germania. Tot Bălan a prejudiciat statul cu aproape 300 mii de lei, adoptând o decizie ilegală.

„Reformele Coaliției Kozak (PSRM+ACUM) au început. Felicitări oameni buni! Felicitări UE pentru tăcerea voastră continuă”, încheie mesajul Chirilov.

Menționăm că, astăzi ministrul afacerilor externe a României, Teodor Meleșcanu a declarat că NU recunoaște guvernul Sandu și susține alegerile anticipate, pe care le-a anunțat președintele interimar, Pavel Filip.

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share