Politic

Năstase pune cărțile pe masă. A sugerat că NU o va susține pe Maia Sandu la alegerile prezidențiale

Pinterest LinkedIn Tumblr

Alegerile prezidențiale din acest an îi dezbin tot mai tare pe Năstase și Maia Sandu. În cadrul emisiunii “3 milioane”, liderul PPDA a sugerat că nu va susţine candidatura liderei PAS, Maia Sandu, la alegerile prezidenţiale din acest an.

Andrei Năstase a insistat pe ideea că dreapta politică din Republica Moldova trebuie să identifice un candidat care să fie nu doar exponentul unui partid politic sau al unui bloc, ci a unui întreg curent.

“Ar fi bine ca toţi să ne aşezăm la o masă de dialog, să identificăm pe cineva care ar corespunde aşteptărilor oamenilor, pentru că oamenii nu îşi doresc prea multă politică, ci schimbare. Un candidat care ar fi nu doar exponentul unui partid sau doar a unui bloc, ci exponent al mai multor forţe politice ar reuşi să căştige în faţa lui Igor Dodon”, a declarat Andrei Năstase.

De cealaltă parte, Maia Sandu califică ideea lui Năstase ca fiind una abstractă. Cel puțin asta a declarat lidera PAS în cadrul unui interviu acordat în exclusivitate postului de televiziune afiliat lui Vlad Plahotniuc, PRIME TV.

Citește și: Membrii Platformei DA o DESFIINȚEAZĂ pe Maia Sandu: „Păpușă mofturoasă”

 

loading...

Comments are closed.