Natalia Gavrilenco s-a retras din concursul pentru un post în cadrul CSM, a anunțat Comisia politică de Vetting

Natalia Gavrilenco, candidat la funcția de membră în Colegiul pentru selecția și cariera judecătorilor al Consiliului Superior al Magistraturii, s-a retras din concurs, informează Comisia politică Vetting.

Retragerea echivalează cu nepromovarea evaluării, conform prevederilor art. 13 alin. (1) din Legea nr. 26/2022 privind unele măsuri aferente selecției candidaților la funcția de membru în organele de auto-administrare ale judecătorilor și procurorilor.

Decizia Comisiei Vetting a fost comunicată Nataliei Gavrilenco și Consiliului Superior al Magistraturii, instituția responsabilă de organizarea concursului. Informația privind rezultatul evaluării a fost publicată pe pagina web a Comisiei. Dacă candidata nu va notifica Comisia că se opune publicării deciziei în termen de 48 de ore, decizia în formă depersonalizată va fi plasată pe pagina web a Comisiei.

După retragerea Nataliei Gavrilenco, în concursul pentru ocuparea funcțiilor vacante în Colegiul pentru selecția și cariera judecătorilor al Consiliului Superior al Magistraturii, rămân 8 candidați.

Total
0
Shares
Total
0
Share