„Ne-am oferit să ne aducem aportul, în caz de necesitate”. Declarațiile deputaților PDM, după discuțiile cu Maia Sandu

Partidul Democrat (PDM) este pregătit pentru eventuale alegeri parlamentare anticipate, iar în cadrul discuțiile cu președinta țării, Maia Sandu, reprezentanții formațiunii au discutat inclusiv despre echipa care va gestiona criza pînă la desfășurarea scrutinului. Declarația a fost făcută de către liderul PDM, Pavel Filip, transmite Telegraph.md, cu referire la Newsmaker.md

Fracțiunea Partidului Democrat a fost reprezentantă de către deputații Pavel Filip, Alexandru Jizdan și Dumitru Diacov.

„Am avut o discuție deschisă cu doamna președinte despre situația politică care s-a instalat în Republica Moldova, despre posibilitatea alegerilor parlamentare anticipate și suntem pe aceeași lungime de undă. Avem nevoie de anticipate luând în considerare trecerea deputaților dintr-o formațiune politică în alta și nu o singură dată”, a declarat Pavel Filip, președintele PDM.

Pavel Filip a mai spus că este importantă echipa care va gestiona situația din țară, până la desfășurarea alegerilor parlamentare anticipate.

„Propunerea noastră a fost că noi trebuie să avem elaborat un plan anti-criză pe termen scurt: gestionarea crizei pandemice, a celei economice și pregătirea pentru anticipate. Nu am vorbit despre guvern de tranziție, am vrut să înțelegem care este foaia de parcurs și echipa care gestionează această criză, nu este neapărat că este vorba despre o echipă guvernamentală. Nu am discutat potențiali oameni ai acestei echipe, dar PDM dispune de oameni profesioniști. Ne-am oferit să ne aducem aportul, în caz de necesitate”, a precizat Filip.

Liderul PDM a accentuat că formațiunea pe care o conduce este pregătită de anticipate.

„Întotdeauna suntem gata de scrutin. Este partidul cu cea mai dezvoltată structură în teritoriu și pentru noi nu reprezintă un pericol alegerile parlamentare anticipate”, a argumentat politicianul.

Citește și: Deputat PAS: Sergiu Sîrbu și Vladimir Andronachi dăunează grav sănătății copiilor și tinerilor

Total
0
Shares
Total
0
Share