Politic

NEGRU: PAS ar putea să regrete că va merge pe o listă comună cu PPDA la următoarele alegeri!

Pinterest LinkedIn Tumblr

„Reprezentanții Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) s-au pripit anunțând astăzi că vor merge pe o listă comună cu Partidul Platforma Demnitate și Adevăr (PPDA)”, este de părere editorialistul Nicolae Negru.

PPDA stă prost în sondaje, iar PAS nu face altceva decât să se angajeze să fie locomotivă pentru a duce membrii acestui partid în viitorul Parlament.

„Acum depinde foarte mult cum vor împărți locurile pe listă. În PPDA sunt persoane care au fost în politică și au o reputație pătată. Asta trebuie să-și asume PAS. De asemenea, PAS, care este un partid proeuropean, face o alianță cu o formațiune care a vorbit despre necesitatea „punerii batistei pe țambal” în ceea ce privește integrarea europeană. Mă gândesc că cei din PAS ar putea să regrete această decizie. Nu în ultimul rând, această decizie va crea un anumit disconfort pentru unii simpatizați ai partidului condus de Maia Sandu”, a subliniat Negru pentru ziarulnational.md.

De menționat că PAS a anunțat astăzi că va face front comun cu PPDA la alegerile parlamentare de anul viitor. „Ca urmare a mai multor solicitări din partea reprezentanților presei, PAS vine cu o precizare: la ședința din 7 octombrie 2017, Consiliul Politic Național al PAS a reconfirmat disponibilitatea formațiunii noastre de a participa la următoarele alegeri parlamentare împreună cu PPDA. Am informat partenerii noștri despre faptul că suntem gata să participăm pe o listă comună”, se arată într-un comunicat de presă al formațiunii.

 

loading...

Write A Comment