Alte știri

Nepoata lui Trump ar putea divulga o serie de lucruri “înfricoșătoare și explozive” despre președintele SUA

Pinterest LinkedIn Tumblr

Mary Trump, una dintre nepoatele președintelui american Donald Trump (74 de ani) va divulga o serie de lucruri “înfricoșătoare și explozive” despre liderul SUA într-o carte care urmează să fie publicată în curând, potrivit The Guardian.

Urmăriți-ne și pe Telegram!

Persoane familiarizate cu proiectul spun că va fi plin de povești “înfricoșătoare și explozive” despre președintele Trump.

Potrivit jurnaliștilor americani, este prima dată când un membru al propriei sale familii ar putea veni cu dezvăluiri “dăunătoare” liderului de la Casa Albă. Rămâne de văzut în ce măsură aceste noi informații vor conta în cursa electorală pentru Casa Albă.

Mary Trump, 55 de ani, va lansa cartea “Too Much And Never Enough” (n.r. (“Prea mult și niciodată suficient”) pe 11 august, cu mai puțin de trei săptămâni înainte ca Donald Trump să accepte nominalizarea republicană pentru un al doilea mandat, a informat The Daily Beast, citat de The Guardian.

Mary ar fi o sursă principală pentru articolele apărute până acum despre finanțările lui Trump și ar fi oferit ziarului New York Times documente fiscale confidențiale. Trei reporteri ai publicației au câștigat premiul Pulitzer pentru materialele publicate.

Mary Trump este fiica lui Fred Trump jr., fratele mai mare al președintelui, care a murit în 1981, după un atac de cord pe fondul excesului de alcool.

Ea s-a ținut în mare parte departe de ochii publicului, cu excepția unui comentariu pe… Twitter. După alegerea lui Trump ca președinte, a dat frâu liber nemulțumirii sale pe Twitter: “Una dintre cele mai urâte nopți ale vieții mele”.

Sursa: Libertatea.ro

Citește și: Popularitatea lui Donald Trump a scăzut cu 10%, în contextul crizei economice şi al protestelor

loading...

Comments are closed.