Politic

NEWS ALERT // Vasile Costiuc rămâne în arest la domiciliu. Magistrații au admis demersul procurorilor

Pinterest LinkedIn Tumblr

Mandatul de arest la domiciliu a președintelui Partidului „Democrația Acasă”, activistul Vasile Costiuc, a fost prelungit cu încă 30 de zile. Decizia a fost pronunțată în urmă cu puțin timp de magistrații de la Judecătoria Chișinău, sediul Ciocana, informează Realitatea.md

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Informația a fost confirmată pentru Realitatea.md de avocatul lui Vasile Costiuc, Cobîșenco Ion.

„A fost prelungit mandatul de arest la domiciliu pentru încă 30 de zile”.

De menționat că miercuri, 9 februarie, Costiuc s-a prezentat la judecătorie în fața magistraților de la Judecătoria Chișinău, sediul Ciocana, la ora 12:40.

După zeci de minute petrecute în cabinetul judecătorului, acesta a declarat că decizia magistraților va fi pronunțată la ora 16:00.

Mai mult, din declarațiile făcute de președintelui Partidului „Democrația Acasă, în cadrul aceluiași dosar este cercetată și soția lui.

Amintim că, vineri, 12 ianuarie, au fost reținuți pentru 72 de ore fostul deputat PDM, actualul consilier municipal Veaceslav Nedelea, și președintele Partidului „Democrația Acasă”, activistul Vasile Costiuc. Aceștia sunt bănuiți că ar fi acționat în interesele unui grup organizat și ar fi participat la tranzacții fictive, în urma cărora, zeci de terenuri au intrat în posesia membrilor familiei, rudelor și apropiaților fostului primar de Durlești, iar cei care ar fi participat la această schemă ar fi avut parte de remunerări financiare.

loading...

Comments are closed.