Politic

Nici nu a reușit să devină Primar, dar Năstase deja îi face favoruri lui Machedon, șeful staff-ului său electoral?

Pinterest LinkedIn Tumblr

Prelungirea străzii Albișoara până la strada Mesager ar fi una dintre soluțiile imediate care va duce la fluidizarea traficului în municipiul Chișinău, este promisiunea dată de candidatul PPDA pentru funcția de Primar al municipiului Chișinău, Andrei Năstase, în cadrul unei conferințe de presă.

Andrei Năstase a declarat că proiectul va costa 200 de milioane de lei și urmează să fie implementat de urgență, iar banii vor fi identificați din gestionarea corectă a patrimoniului municipal, după accederea sa la Primărie.

Întâmplător sau nu, dar exact pe strada Mesager, până unde dorește PPDA prelungirea străzii Albișoara, șeful staff-ului de campanie electorală al candidatului Năstase, Alexandru Machedon, construiește un nou sediu pentru compania sa, „StarNet”. Surse din cadrul Platformei DA care au rugat să le fie păstrat anonimatul, ne-au declarat că Andrei Năstase insistă anume pe acest proiect din sutele de probleme pe care le are Chișinăul, pentru a ușura accesul la viitorul sediu al companiei lui Alexandru Machedon. Astfel Năstase iar mulțumi lui Machedon pentru faptul că acesta a pus la dispoziția Platformei DA, baza de date a clienților „StarNet”, așa cum a scris pe blog, Eugen Luchianiuc.

„Traficul din Chișinău ne ia o groază din timpul nostru prețios când încercăm să ajungem dintr-un punct în altul.”, a declarat Năstase în cadrul conferinței de presă.

Alexandru Machedon, sediul StarNet, StarNet isi muta sediul, seful staff-ului electoral al lui Nastase, Platforma DA, PPDA
Viitorul sediu al companiei „StarNet”, ce aparține lui Alexandru Machedon
loading...

Comments are closed.