Noi detalii în cazul fetei din Orhei, găsită moartă. Socrul suspectului ar fi violat o minoră de 10 ani

 

Noi detalii ies la iveală în cazul Anei-Maria, găsită moartă pe 20 aprilie, la 8 zile după ce a urcat într-o mașină de ocazie, la Orhei. Publicația Rise Moldova scrie că principalul suspect în acest caz, Gheorghe Cotorobai, în vârstă de 45 de ani, a lucrat în ultimii ani la Penitenciarul nr. 10-Goian, cunoscut drept Centru de Detenție pentru Minori și Tineri, scrie Newsmaker.md

Ultimul salariu el l-a primit de aici anul trecut. Potrivit sursei citate, în casa acestuia, anterior, ar fi locuit o familie cu o fetiță de 10 ani. Copila ar fi fost abuzată sexual, în repetate rânduri, de socrul principalului suspect.

Potrivit Rise.md, Gheorghe Cotorobai, 45 de ani, principalul suspect în dispariția fete de 19 ani din Orhei, găsită decedată în apropierea localității Chițcanii Vechi, Telenești, a fost ajutor șef de grup în secția Siguranța și Regim Penitenciar din Penitenciarul nr. 10-Goian. În timpul în care a deținut această funcție, el ar fi participat la mai multe instruiri despre prevenirea torturii în penitenciare. Ultimul venit încasat de la Penitenciarul din Goian a fost la finalul anului trecut.

RISE Moldova a descoperit că, anterior, în casa lui Cotorobai din Chițcanii Vechi a locuit temporar o familie cu o fetiță de 10 ani. Potrivit unei de decizii de judecată, fetița a fost violată repetat de către socrul lui Cotorobai, la acea vreme.

„S-a întâmplat de mai multe ori, nu poate să spună de câte ori, de vreo 5 ori crede că s-a întâmplat. O amăgea că o să-i cumpere o ciocolată sau o înghețată, însă nu venea cu ele, dar îi spunea că o să-i dea bani să își cumpere… ca să aibă relații cu dânsul. Ea nu era de acord, îi spunea că nu, dar el a trântit-o în pat, a început să o dezbrace și s-a dezbrăcat și el…”, le-a mărturisit fata violată judecătorilor.

Potrivit sursei citate, pe acest caz, dosarul a ajuns în instanță iar procesul penal a fost întrerupt „în legătură cu intervenția decesului inculpatului”, adică a fostului socru lui Cotorobai.

Total
0
Shares
Total
0
Share