Noile sancțiuni în domeniul rutier: Au fost luate 32 de decizii de suspendare a dreptului de a conduce un vehicul

În ultimele 3 zile, pe întreg teritoriul țării polițiștii au desfășurat razii pentru depistarea și documentarea șoferilor care conduc în stare de ebrietate, depășesc limita de viteză, precum și documentarea încălcărilor admise de către pietoni și în raport cu pietonii, având în vedere că începând cu data de 6 iulie 2023 au intrat în vigoare noile sancțiuni în domeniul rutier.

Astfel, în aceste zile, 2635 de șoferi au fost documentați pentru depășirea limitei de viteză, 48 se aflau în stare de ebrietate, 76 șoferi au fost sancționați pentru că nu au cedat trecerea legală a pietonilor, iar 62 de pietoni au fost documentați pentru că au încălcat regulile de circulație.

Au fost luate 32 de decizii de suspendare a dreptului de a conduce un vehicul, dintre care în 17 cazuri pentru depășirea limitei de viteză, iar în 15 cazuri pentru acumularea punctelor de penalizare.

Pentru a diminua riscul de producere a accidentelor rutiere asemenea acțiuni vor continua.

”Vă îndemnăm să conduceți regulamentar și să fiți responsabili. Noi ne dorim să nu avem motive să aplicăm amenzi, iar fiecare participant la trafic să ajungă în siguranță la destinație”, este mesajul INSP.

Total
0
Shares
Total
0
Share