Alte știri

Noul Ministru al Afacerilor Interne a decis ce va face cu crucifixul lui Andrei Năstase

Pinterest LinkedIn Tumblr

Crucifixul instalat de fostul ministrul al Afacerilor Interne, Andrei Năstase, va rămâne în incinta instituţiei. Noul şef al MAI, Pavel Voicu, spune că şi el este creştin ortodox şi crede în puterea rugăciunii, anunță Timpul.md

Este un simbol, nu ştiu care a fost, şi ce a vrut fostul ministru de interne să arăte prin instalarea unei răstigniri cu invitarea a doi mitropoliţi însă o să lăsăm„, a spus ministrul de Interne, Pavel Voicu.

Urmăriți-ne și pe Telegram!

Chiar dacă recunoaşte că nu întodeauna îşi face semnul crucii atunci când intră în sediul MAI, Voicu speră că forţele divine îi vor ajuta pe subalterni săi să descopere cât mai multe infracţiuni.

Pentru creştinii ortodocşi are o importanţă foarte mare.
– Vă faceţi cruce când treceţi pe lângă el? Ştiu că ortodocşii de regulă îşi fac cruce când trec pe lângă o răstignire.
– Nu-i neapărat când trec pe lângă el, dar cruce îmi fac. Care au credinţă şi se roagă, îi ajută, cu siguranţă„, a menţionat Voicu.

Pavel Voicu în 2017, pe când era şef al Inspectoratului de Poliţie Bender, a mers împreună cu Igor Dodon într-un pelerinaj la muntele Athos. La revenirea în ţară, acesta a fost numit în funcţia de consilier prezidenţial. Doi ani mai târziu, Voicu a devenit ministru al Apărării, iar peste câteva luni, ministru al afacerilor Interne.

 

loading...

Comments are closed.