Politic

Noul șef al ANSA, nepotul lui Valeriu Streleț, a fost prezentat echipei

Pinterest LinkedIn Tumblr

Noul director general ANSA, Radu Musteața, a fost prezentat echipei Agenției Naționale pentru Siguranța Alimentelor (ANSA) de către Viorel Gherciu, ministru al Agriculturii și Industriei Alimentare.

Viorel Gherciu a urat noului director ANSA mult succes în misiunea sa și a notat că ”sunt multe de făcut, dar cred că împreună vom realiza toate activitățile cu bine”.

Radu Musteața a mulțumit echipei Guvernului pentru încredere și a asigurat de o conlucrare eficientă.

”Împreună vom munci pentru dezvoltarea sectorului agroalimentar și extinderea spre noi piețe externe, precum și pentru promovarea intereselor consumatorilor prin implementarea politicii în domeniul siguranţei alimentelor”, a notat Radu Musteața, directorul general ANSA.

Canalul de Telegram Bazar politic scrie că Mustață este nepotul lui Valeriu Streleț, fost premier PLDM, care are interese în agricultură, fiind proprietarul unei companii “Bioprotect”. Potrivit sursei, pe lângă faptul că noul șef de la ANSA este nepotul liberal-democratului Streleț, fost coleg de partid și de Guvern al Maiei Sandu și al altor lideri din PAS, acesta a fost angajat în compania “Bioprotect”.

De remarcat că în CV-ul lui Radu Musteață nu figurează informația că acesta a lucrat la compania condusă de unchiul său. Canalul de Telegram Bazar politic atrage atenția că este evident că această omisiune a fost concertată, deoarece numele lui Radu Musteață a dispărut și de pe site-ul firmei lui Streleț. Totuși, sursa prezintă un link care duce la pagina unde Radu Musteață era prezentat ca și membru al echipei (team): www.bioprotect.md, însă pagina nu mai este disponibilă.

Amintim, verișoara Maiei Sandu, Anastasia Taburcean, este angajată în funcția de purtător de cuvânt în Guvernul condus de Natalia Gavrilița. O altă verișoară a președintelui țării, Tatiana Babin, este șefa de cabinet al președintelui Parlamentului, Igor Grosu.

loading...

Comments are closed.