“Nu a vrut să-mi cumpere un kebab” O pereche a divorțat dintr-un motiv halucinant!

star kebab, shaorma, fast food

Presa din toată lumea scrie despre un caz deosebit întâmplat în Egipt. Un bărbat a refuzat să cumpere soției sale o shaorma, după ce aceasta a băut suc tot din banii lui.

Femeia a dat la divorț după 40 de zile petrecute în căsnicie, motivul e halucinant, aceasta îl învinuiește pe bărbat că ar fi prea zgârcit pentru ea și nu a vrut să îi cumpere kebabul în timpul unei plimbări, scrie Khaleej Times citat de life.ru.

După tradițiile noastre, am făcut cunoștință prin intermediul părinților. Pentru prima dată l-am văzut cu câteva luni înainte de nuntă, am observat că este foarte zgârcit. În prima săptămână după ce ne-am căsătorit, el a spus că urăște să iasă în oraș, pentru că ieșirile includ cheltuieli fără rost a banilor, povestește femeia.

Totuși, nu aceste cuvinte au fost cauza divorțului, dar cazul petrecut în timpul primei ieșiri în oraș, după 40 de zile de la căsătorie. După cuvintele femeii, aceasta ar fi cerut ca să îi cumpere o shaorma, el a refuzat spunând că deja i-a cumpărat suc și a învinuit femeia de mercantilism și că ar fi o profitoare.

Menționăm că în aceeași zi, femeia s-a întors la părinți și a dat la divorț. Judecătoria va analiza cazul săptămâna aceasta.

Total
0
Shares
Total
0
Share