Alte știri

Numerologia datei de naștere, în cuplu. Cum iubești și cât de fidel ești, în funcție de ziua nașterii

Pinterest LinkedIn Tumblr

În numerologie se începe adesea de la data nașterii, numerologia datei de naștere fiind cea mai folosită, adesea împreună cu numerologia numelui.  Această dată, exprimată numeric în formatul zz.ll.aaa, este folosită pentru a calcula numărul destinului, transmite a1.ro

Numerologia este cea mai ușoară dintre științele oculte, ușor de înțeles și de utilizat. Prin numerologie se pot descifra secretele din numerele care reprezintă o persoană. Numerologia în cuplu poate arăta compatibilitățile dintre anumite numere ale destinului, dar poate arăta cum iubește fiecare persoană, în funcție de data nașterii.

Numerologia datei de naștere- ziua nașterii 1

Cei născuți în prima zi a lunii, pe data de1, sunt pasionați și inclinați către extreme. Se aprind rapid, sunt predispuși la iubiri fulgerătoare, le place să cucerească. Au magnetism și o sexualitate plină de forță.

Numerologia datei de naștere- ziua nașterii 2

Cei născuți pe 2 sunt romantici, tandri și foarte sentimentali. Iubirile lor se nasc mai lent, prin tatonări succesive, sunt profunde, liniștite și discrete.

Numerologia datei de naștere- ziua nașterii 3

Cei născuți pe 3 au capacitatea de a le transmite celorlalți emoțiile, mai ales în dragoste. Reacționeaza viu la stimulii erotici, sunt afectuoși, atrăgători și foarte căutați de sexul opus. Se poate să umble din floare-n floare până întâlnesc partenerul potrivit, dar când îl întâlnesc îi sunt foarte devotați.

Numerologia datei de naștere- ziua nașterii 4

Cei născuți pe 4 își iau sarcinile în serios, atât în profesie cât și în viața particulară. Nu agreează efuziunile amoroase, sunt prudenți și nu-și dăruiesc inima prea ușor. Chiar dacă din exterior par mai reci, leagă relații temeinice, sunt fideli și își prețuiesc partenerul de viață.

Numerologia datei de naștere- ziua nașterii 5

Iubesc libertatea, nu suportă restricțiile și caută provocările. Au o mare putere de seducție, de care nu sunt însă întotdeauna conștienți, mai ales în prima tinerețe. Romantici și pasionați, au nevoie de o pereche cu care să rezoneze mental și spiritual.

Numerologia zilei de naștere- ziua nașterii 6

Cei născuți pe 6 sunt fericiți când pun umărul la fericirea altora, în special a familiei. Au sentimente puternice și sunt foarte tandri. Cuplul este esențial pentru ei. Pot avea mai multe relații, dar când găsesc omul potrivit își găsesc tihna și echilibrul. Știu să-și facă partenerul fericit.

Numerologia datei de naștere- ziua nașterii 7

Își trăiesc intens emoțiile, dar nu le dau frâu liber și îi consideră pe cei ce o fac drept labili sau imaturi. Distanți, exigenți, critici și crispați, își reduc singuri șansele de fericire afectivă.

Numerologia datei de naștere- ziua nașterii 8

Cei născuți pe 8 detestă mediocritatea.Pentru ei, pasiunea este la ordinea zilei. Au un mare apetit sexual, se înflăcărează repede, se dăruiesc total, dar le trece repede. Magnetici și fascinanți, cuceresc fără efort.

Numerologia datei de naștere- ziua nașterii 9

Sunt un pic ciudați, extravaganți, rebeli și aventuroși.Cei de sex opus îi găsesc seducători și fascinanți. Cuceresc ușor dar, romantici și visători fiind, uneori suferă deziluzii din cauza credulității și naivității. În ciuda firii contradictorii, își iubesc sincer familia și pot fi fideli. Au o relație specială cu copiii.

Numerologia datei de naștere- ziua nașterii 10

Au iubiri intense, sunt pasionați. Posedă o mare forță de atracție, iar faptul că sunt eleganți le sporește farmecul. Le place să cucerească, dar trebuie stimulați continuu, căci altfel se plictisesc.

Numerologia datei de naștere- ziua nașterii 11

Sunt romantici, deosebit de sensibili, au sentimente nobile și tendința de a idealiza ființa iubită. Au nevoie de un partener de viață cu care să comunice spiritual, dar care să aibă în paralel ceva mai mult simț practic decât au ei.

Numerologia datei de naștere- ziua nașterii 12

Înclinați mai mult către flirt decât către ceva serios, arareori au legături stabile. Chiar când iubesc sincer, independența lor și dorința de a face doar ce-i taie capul, indiferent dacă celălalt este sau nu de acord, poate compromite relația.

Numerologia datei de naștere- ziua nașterii 13

Sunt în general serioși, vorbesc puțin, sincer și cu miez. Au sentimente profunde și statornice. Prudenți, se leagă greu, în timp. Chiar dacă nu sunt prea expansivi în dragoste, au un farmec al lor, care atrage

Numerologia zilei de naștere- ziua nașterii 14

Cei născuți pe 14 au nevoie de informație, provocări și schimbare. Fermecători și plini de temperament, nu duc lipsă de oferte. Totuși, preferă să aleagă decât să fie aleși. Au o viață sentimentală bogată și adesea destul de furtunoasă.

Numerologia datei de naștere- ziua nașterii 15

Pentru cei născuți pe 15, familia pare a fi cel mai important lucru din lume. Sentimentali, visători și senzuali, sunt însetați de dragoste. Uneori tind să-și facă iluzii, să se lege de persoane nepotrivite. Cu timpul, învață să-și gestioneze mult mai bine enorma afectivitate.

Numerologia zilei de naștere- ziua nașterii 16

Au sentimente adânci, dar nu și le exteriorizează ușor. Adesea se îndrăgostesc de persoane diferite de ei ca temperament, vârstă, preocupări etc. Când decid să se fixeze, aleg parteneri stabili, de încredere.

Numerologia datei de naștere- ziua nașterii 17

Personalitatea lor radiantă, plină de forță, atrage ca un magnet. Au mai multe iubiri, mai toate intense, și adesea ajung într-un punct când trebuie să facă o alegere importantă în viața sentimentală.

Numerologia zilei de naștere- ziua nașterii 18

Au sentimente pasionale, arzătoare, pe care nu se tem să și le exprime, ba chiar să le însoțească de gesturi impresionante, dramatice. Chiar dacă nu sunt un exemplu de fidelitate, își respectă și își ocrotesc familia cu dragoste.

Numerologia zilei de naștere- ziua nașterii 19

Cei născuți pe 19 nu fac decât ce doresc ei. Au o sexualitate puternică și mult farmec. Sunt foarte căutați de sexul opus. Iubesc cu pasiune, însă nu le place să-și etaleze sentimentele în public. Sunt capabili de sacrificiu pentru omul iubit.

Numerologia datei de naștere- ziua nașterii 20

Pot dărui mult, dar cer mult în schimb. Au foarte mare nevoie de iubire și căldură, de atingeri tandre și de vorbe dulci. Sunt parteneri fideli, înțelegători și diplomați.

Numerologia datei de naștere- ziua nașterii 21

Sclipitori și plini de farmec, nu întâmpină nicio dificultate în a lega o relație. Problema se poate ivi în a o menține… Le trebuie un partener ager și sensibil, dar ceva mai stabil.

Numerologia zilei de naștere- ziua nașterii 22

Sentimentele lor nu cunosc cale de mijloc: iubesc sau detestă. Caută un partener din același aluat, cu aceleași ambiții, de preferat care provine dintr-o clasă socială de vârf.

Numerologia datei de naștere- ziua nașterii 23

Sunt afectuoși și sensibili, dar marea lor curiozitate îi îndreaptă spre mai multe legături, dintre care unele nepotrivite sau imposibile. Își doresc totuși un echilibru afectiv, așa că până la urmă fac tot posibilul să fondeze o căsnicie armonioasă și stabilă.

Numerologia zilei de naștere- ziua nașterii 24

Sunt romantici, au emoții puternice, le place să-și arate dragostea. Au o enormă nevoie de afecțiune. Sunt plăcuți de sexul opus și pot avea avantaje prin intermediul lor. Plini de farmec, sunt iubiți de soții/soțiile lor.

Numerologia datei de naștere- ziua nașterii 25

Sensibilitatea lor afectivă este mare, dar se feresc să lase să se vadă acest lucru. Sunt reținuți, nu-și comunică emoțiile și reușesc anevoie să lege sau să mențină o relație. Au putere de atracție, însă sunt greu de înțeles.

Numerologia zilei de naștere- ziua nașterii 26

Au pasiuni devoratoare, pe care se străduiesc să și le stăpânească. Pot dărui mult în dragoste, dar cer la fel de mult. Dilema lor este cum să balanseze setea de absolut cu compromisul necesar menținerii cuplului, de care au atât de mare nevoie.

Ziua nașterii 27

Fascinează prin ținută și carismă. Sunt romantici și își exprimă simțămintele cu patos, uneori puțin cam prea dramatic. Poartă inconștient în minte portretul partenerului ideal, ceea ce poate fi un handicap în calea împlinirii afective.

Ziua nașterii 28

Pasionali, plini de vigoare erotică și magnetici sexual. Însetați de iubire, dar rar au răbdare să construiască o relație stabilă. Destinul lor amoros este frământat, plin de suișuri și coborâșuri.

Numerologia datei de naștere- ziua nașterii 29

Cei născuți pe 29 se bucură de instincte și intuiții ieșite din comun. Au mult sex-appeal, emoții năvalnice și nevoi afective uriașe. Dar relația de cuplu este o zonă fragilă, în care nu fac cele mai fericite alegeri. Îndoieli, decepții, neîmpliniri legate de sexul opus.

Ziua nașterii 30

Fermecători, seducători, tandri și iubitori, cuceresc fără efort. Totuși, au tendința de a-și controla partenerul, lucru pe care acesta s-ar putea să nu-l tolereze. Au noroc în dragoste, dar un noroc cam schimbător.

Ziua nașterii 31

Au sentimente profunde, pe care le exteriorizează doar atunci când sunt siguri că nu vor fi respinși. Nu se lasă duși de valul pasiunii, iar iubirea lor se instalează progresiv, în timp. Sunt loiali partenerului și familiei.

loading...

Comments are closed.