Politic

O activistă civică din Bălți îl acuză pe Usatîi și echipa sa de incompetență

Pinterest LinkedIn Tumblr

O activistă civică susține că este atacată de primarul Usatîi pentru că a abordat mai multe probleme ale orașului, transmite Telegraph.md, cu referire la Today.md

Primarul de Bălți, Renato Usatîi, încearcă să-și acopere incompetența prin atacuri grosolane la adresa activiștilor civici. Este și cazul președintelui AO „Asociația pentru Drepturile omului LEX XXI” din Bălți, Diana Grosu, care a reflectat mai multe probleme ale municipalității. Într-o postare pe Facebook, activista civică susține că după ce a început să vorbească despre incompetența autorităților locale, primarul Renato Usatîi a atacat-o dur și a acuzat-o de organizarea protestelor.

“Minciunile spuse de dvs la adresa mea sunt josnice. De asemenea, aceste falsuri sunt nedemne pentru un politician de așa nivel, care nu este în stare să recunoască faptul că în ultimii cinci ani în Bălți au fost cheltuiți fără sens o groază de bani. Dacă aceste resurse erau gestionate corect, avea să ne ajungă și pentru acoperirea gropilor de pe drumurile orașului”, a scris Grosu.

Totodată, președintele „Asociației pentru Drepturile omului LEX XXI” i-a sugerat lui Usatîi să caute dușmani printre oamenii care activează alături de el.

“Sunt persoane cu o reputație dubioasă, care și-au făcut averi prin escrocherii. Să căutați dușmani în primăria condusă de funcționari vechi, care au vândut pământurile din parcuri, au eliberat autorizații pentru construcție și comerț. Priviți în ochii acestor persoane și faceți o concluzie, cine vă este dușman, Diana Grosu sau oamenii, care continuă să dea în arendă terenuri la un preț minim? Oamenii din Bălți încep să vadă și să înțeleagă tot ce se întâmplă”, a mai scris Diana Grosu.

Mesajul activistei civice a adunat mai multe aprecieri, iar în comentarii localnicii au căzut de acord cu fiecare cuvânt.

“Într-adevăr, să faci o întâlnire cu Primarul nostru ales este imposibil”, a scris Diana Griza

„Usatîi singur îi ,,oleacă,, bandit”, a comentat Vlad Traistariu.

VIDEO SCANDALOS! Știre INTERZISĂ la TV8? Un profesor din Ocnița le spune elevilor să o voteze pe Maia Sandu și că persoanele în etate sunt „IDIOȚI”

loading...

Comments are closed.