O explozie a avut loc lângă o școală din Chișinău, în timpul susținerii examenului de BAC

O explozie a avut loc astăzi, 7 iunie, într-un tomberon de lângă Liceul Teoretic ”George Meniuc” din Chișinău. Zona a fost îngrădită, iar la fața locului au intervenit serviciile speciale.

Informația a fost confirmată exclusiv pentru Știri.md de Marin Garaz, șeful Poliției capitalei.

Imaginile au fost expediate redacției Știri.md de către un martor, care a spus că explozia a avut loc în timp ce elevii susțineau BAC-ul la limba română.

Poliția a fost sesizată în jurul orei 11:16, iar la fața locului s-a deplasat grupa operativă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor. Totodată, au fost solicitate un echipaj medical și unul IGSU.

”În cadrul documentării s-a stabilit că un bărbat de 62 de ani, în timp ce făcea lucrări de salubrizare în adiacentul străzii Albișoara, s-a apropiat de tomberon pentru a arunca gunoiul și a mișcat cu mâna tomberonul, iar în acel moment s-a produs o deflagrație”, ne-a comunicat ofițerul de presă al Direcției de Poliție mun. Chișinău, Natalia Stati.

La fața locului au intervenit și specialiștii Secției tehnico-explozibile a Centrului tehnico-criminalistic, care au ridicat niște obiecte asemănătoare cu grenade „AIRSOFT”.

Oamenii legii au inițiat o anchetă.

Total
0
Shares
Total
0
Share