O femeie din India şi-a aruncat copilul de 6 ani într-un râu plin cu crocodili, după o ceartă cu tatăl băiatului

O mamă şi-a aruncat copilul de şase ani, cu dizabilităţi, într-un râu plin cu crocodili. Copilaşul a sfârşit în chinuri cumplite, mutilat până la moarte de reptile, scrie Observatornews.ro

Savitri Kumar, în vârstă de 26 de ani, din Uttara Kannada, un district din vestul Indiei – în Karnataka, se certase aspru cu tatăl băiatului, Ravi Kumar, în vârstă de 27 de ani, care i-ar fi ordonat în repetate rânduri să ”scape de copil”.

Poliția spune că soțul ei ar fi pus la îndoială decizia ei de a da naștere unui copil cu dizabilităţi şi nu ar fi fost de acord să păstreze sarcina.

În urma discuţiei aprinse de sâmbătă seara, Savitri ar fi decis să recurgă la gestul oribil, „tulburată” – după spusele apropiaţilor, gândindu-se că altfel nu va avea parte de pace în familie. A luat băiatul de doar şase ani şi l-a împins într-un canal de deşeuri care se varsă în râul Kali, plin cu crocodili.

Vecinii care au fost martori la scenele atroce au chemat imediat poliţia. La faţa locului şi-a făcut apariţia şi un echipaj cu scafandri, dar fără succes dată fiind ora târzie la care au început căutările.

Aceștia s-au întors duminică dimineața și au găsit trupul neînsufleţit al copilului. Cadavrul prezenta urme de mușcături pe tot corpul; îi lipsea inclusiv o mână, motiv pentru care un ofiţer a sugerat că micuţul a fost sfâşiat până la moarte de unul sau mai mulţi crocodili.

S-a dispus efectuarea unei autopsii pentru a determina cauza morții copilului de șase ani.

Cuplul mai are un alt fiu în vârstă de doi ani și se spune că se certau frecvent din cauza tulburărilor de vorbire ale fiului lor mai mare.

Ofițerii au deschis o anchetă în legătură cu incidentul şi urmează să stabilească cauzele exacte ale producerii tragediei. Ambii părinţi au fost arestaţi.

Total
0
Shares
Total
0
Share