O femeie din SUA și-a ucis prietena, după ce i-a turnat picături de ochi în băutură, ca să-i fure banii. A făcut apoi să pară o sinucidere

Minte criminală! O femeie din Wisconsin, SUA, și-a ucis prietena, după ce i-a pus picături de ochi în apă și i-a furata acesteia mii de dolari din casă, scrie Observatornews.ro

După aproape 10 ore de deliberare, un juriu din Waukesha a găsit-o pe Jessy Kurczewski vinovată de crimă și furt de peste 10 000 de dolari. Jessy, în vârstă de 39 de ani, a fost că a turnat tetrahidrozolină, o substanță chimică care se folosește la picăturile pentru ochi, în băutura lui Lynn Hernan, ceea ce a dus la moartea acesteia. Ea a fost, de asemenea, acuzată că i-a furat femeii bani de-a lungul a doi ani.

A făcut apoi să pară că femeia s-a sinucis

Lynn, în vârstă de 62 de ani, a fost găsită „inconștientă” și „nu respiră”, în casa ei din Pewaukee, Wisconsin, în octombrie 2018, cu o cantitate mare de medicamente zdrobite pe piept și o farfurie cu medicamente pe ea. Anchetatorii au crezut inițial că femeia a murit în urma unei supradoze de droguri, pe baza observațiilor preliminare. La acea vreme, Jessy le-a spus autorităților că o vizita pe Lynn o dată la două zile, pentru a avea grijă de ea și pentru că îi era teamă că ar putea avea gânduri sinucigașe.

Cu toate acestea, un văr de-al victimei a cerut autorităților să efectueze o autopsie mai amănunțită, care ulterior a constatat că victima a murit din cauza unei doze fatale de Tetrahidrozolină. Jessy a negat în repetate rânduri că și-a ucis prietena, spunând că nu i-a pus picături de ochi în băutură și nici nu a înscenat o sinucidere ca să scape de acuzații. Ulterior, a recunoscut că a ucis-o.

Total
0
Shares
Total
0
Share