O femeie în vârstă de 73 ani, a decedat în urma unui accident rutier produs în com. Vatra, Chișinău

O femeie în vârstă de 73 ani, a decedat în urma unui accident rutier produs în com. Vatra mun. Chișinău.

Dispeceratul Direcției de Poliţie a mun. Chișinău a fost sesizat în seara zilei de 25 decembrie, în jurul orei 17.13, prin intermediul serviciului 112, să intervină la documentarea unui accident rutier produs în com.Vatra și anume tamponare de pieton

Imediat au reacționat și s-au deplasat la fața locului angajații Serviciului urmărire penală accidente rutiere din cadrul DP mun.Chișinău. Ajundând la fața locului în cadrul documentării forțele de ordine au stabilit că mijlocul de transport Niva ce era condus de conducător în vârstă de 50 de ani, a tamponat o femeie în vârstă de 73 de ani, care traversa strada în afara trecerii de pietoni. În urma traumelor primite în urma accidentului rutier femeia a decedat pe loc.

Pe caz a fost dispusă inițierea unui proces penal, organul de urmărire penală urmează să stabilească toate circumstanțelor.

În acest context Poliția Capitalei, recomandă:

– Traversați partea carosabilului doar la trecerile pentru pietoni cât și la culoarea verde al semaforului. Oferiți-le conducătorilor auto timp suficient pentru a opri înainte de a vă angaja în traversare!

– Asigurați-vă din timp ca sunteți vizibil pentru conducătorii unităților de transport atunci când aveti intenția de a traversa strada.

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share