Social

O femeie își acuză soțul că și-ar fi violat fiica, cere imediata izolare a acestuia

Pinterest LinkedIn Tumblr

O femeie din Moldova, pe nume Galina Bostanică, cere autorităţilor să-l izoleze pe Ion Bostanică, cu care se află în proces de divorţ, suspectat de violarea fiicei. De asemenea, ea este indignată de decizia Curţii de Apel privind eliberarea soţului din arest.

Luni, în cadrul unei conferinţe de presă la agenţia INFOTAG, Galina Bostanică a spus că soţul său a fost condamnat anterior pentru furt şi omor. Când acesta a fost condamnat, în anul 2000 familia s-a mutat cu el în colonia de aşezare, unde prima dată şi-a violat fiica. Acum fata are 22 de ani, ea mai având un frate de 14 ani.

Potrivit ei, violurile au continuat şi după eliberarea din colonie. În acest răstimp femeia se afla la muncă peste hotare, mai întâi în Ucraina, apoi în Israel şi Italia.

„Recent, când trebuia să merg să-mi cumpăr bilet în Italia, fata a început să plângă şi să mă roage să nu o las cu fratele şi cu tatăl. Fiica şi mai înainte mă ruga să nu plec, dar nu voia să-mi spună de ce. De această dată, fata mi-a spus ce s-a întâmplat cu ea”, a spus Galina Bostanică.

Ea a spus că pe 26 aprilie a mers împreună cu fiica la poliţie unde au depus o cerere, iar la scurt timp soţul a fost reţinut. În cadrul convorbirilor cu psihologul, fiul a spus că a fost de numeroase ori martor la violuri, însă nu i-a spus nimic mamei pentru că era ameninţat de tatăl său să îl va omorî.

„Din motive de neînţeles, Curtea de Apel l-a eliberat pe soţ din închisoare. Unii sunt băgaţi la închisoare pentru că au furat o găină, iar un altul care a furat, a omorât şi este acuzat de violarea unui copil este eliberat”, s-a indignat ea.

Galina Bostanică susţine că se teme pentru viaţa şi sănătatea copiilor săi, deoarece bărbatul se află în libertate deja de două luni, iar prescripţia de protecţie, eliberată de instanţă, nu îi va apăra de răzbunarea lui.

loading...

Write A Comment