Externe

O fetiță de 4 ani s-a prefăcut că doarme în timp ce tatăl ei i-a omorât mama și fratele apoi după care s-a sinucis

Pinterest LinkedIn Tumblr

Când fetița a auzit primul foc, a fugit din cameră dar tatăl ei a cerut să se întoarcă înapoi.

Fetița din statul Missouri a auzit foc de armă și s-a prefăcut că doarme. Datorită acestui lucru și a supraviețuit. Tatăl ei a făcut un masacru în propria casă omorându-și întâi soția, apoi și fiul. După omorurile comise, bărbatul s-a sinucis, scrie People citat de life.ru.

Facebook/Katrina Banks

Poliția a ajuns la locul crimei după un apel straniu. Un bărbat a sunat la poliție și a spus că într-o suburbie a orașului Saint-Louis vor descoperi 3 trupuri neînsuflețite și imediat a pus receptorul. Poliția a aflat că apelul a fost făcut de pe telefonul mobil al ucigașului.

Facebook/Katrina Banks

Auzind primul foc, fetița a ieșit în coridor, văzând jos trupul neînsuflețit al mamei sale. Tatăl i-a spus să se întoarcă imediat în camera ei, fetița l-a ascultat. După asta au urmat încă câteva focuri. Când poliția a ajuns, au descoperit ușa de la intrare deschisă și jos erau trei persoane moarte. În una din camere au găsit fetița care tot acest timp se prefăcea că doarme.

Facebook/Katrina Banks

Cei doi soți se cunoșteau din copilărie, iar din spusele rudelor și a prietenilor erau o pereche perfectă. După datele poliției, soțul a împușcat întîi femeia apoi și-a împușcat și fiul în vârstă de 15 ani care a venit să vadă ce s-a întâmplat. Fetița se află momentan la rude.

 

loading...

Comments are closed.