Alte știri

O fetiță de 8 ani din Durlești a dispărut ieri după-amiază. Unde a fost găsită

Pinterest LinkedIn Tumblr

În seara zilei de 18 august, angajații Inspectoratului General pentru Situații de Urgență au fost mobilizați la maxim pentru a efectua lucrări de căutare a unui copil în orașul Durlești din municipiul Chișinău.

Urmăriți-ne și pe Telegram!

Potrivit datelor operative, o fetiță de 8 ani a fost dată în căutare după ce a plecat la un magazin în după amiaza zilei de ieri și a dispărut. Părinții acesteia nu au reușit s-o găsească și au apelat serviciile de urgență.

Pentru efectuarea lucrărilor de căutare imediat au fost ridicați pe alertă peste 160 de salvatori din cadrul Direcției Regionale Căutare Salvare nr.1 inclusiv un grup de chinologi, Direcția Generală Intervenții și Centrul Republican de Intervenții Operative din cadrul IGSU, în comun cu  angajații poliției sectorului Buiucani.

Salvatorii, în comun cu angajații din cadrul Inspectoratului de Poliție Buiucani, au format grupuri de căutare pentru a identifica locul aflării fetiței. Totodată, informația despre un minor dat dispărut a fost furnizată la toate serviciile de urgență, instituții medicale, dar și la agenți de transport public.

Din fericire către ora 19:10 copilul a fost găsit nevătămat  într-un maxi-taxi  a unei rute municipale de conducătorul acestuia. Potrivit informațiilor înregistrate fetița s-a rătăcit din motive neclare. Copilul a fost predat în siguranță  angajaților IGSU de conducătorul maxi-taxi. Circumstanțele cazului urmează a fi investigate de organele de drept.

Citește și: Detalii despre minora dispărută, la Ialoveni. Ar fi ținut calea spre Bălți

loading...

Comments are closed.