O jurnalistă de la TV8 s-a făcut de râs la conferința de presă susținută de PCCOCS!

Procuratura pentru Combaterea Criminalităţii Organizate şi Cauze Speciale, Natalia Morari, Beatrice Dornean, PCCOCS, Vitalie Busuioc, PDM, Plahotniuc, tentativa de omor, asasinat la comanda, Karamalac, Usatîi, Partidul Nostru, ProTV, Caramalac, Bulgaru

Procuratura pentru Combaterea Criminalităţii Organizate şi Cauze Speciale (PCCOCS) a prezentat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, schemele în baza cărora au acționat cei șapte membri ai unei grupări criminale, pentru pregătirea omorului asupra liderului PDM, Vlad Plahotniuc.

Spre finalul conferinței de presă, reporterița de la postul de televiziune TV8, Beatrice Dornean, a ignorat întrebările ce le avea pregătite din timp într-un carnețel, improvizând pe loc o întrebare. Doar că s-a făcut de râs.

Beatrice Dornean l-a întrebat pe procurorul Vitalie Busuioc, cât a costat pregătirea materialului prezentat în PowerPoint! Surprinși de prezentarea în PowerPoint au fost și jurnaliștii de la ProTV, doar că spre deosebire de colegii de la TV8, nu au întrebat cât costă să faci o astfel de prezentare.

Credem că este ridicol să fie puse astfel de întrebări, pentru că a lucra în PowerPoint, copiii învață încă din clasele gimnaziale.

Amintim că, în cadrul unei operațiuni comune, la 7 aprilie curent, procurorii din Republica Moldova și cei din Ucraina au reținut 17 membri ai unei grupări criminale internaționale, care aveau intenția să comită un asasinat asupra liderului PDM, Vlad Plahotniuc. Dintre aceștia 8 au fost reținuți pe teritoriul R. Moldova, iar 9 – pe teritoriul Ucrainei. În urma perchezițiilor, au fost depistate și ridicate armele și alte obiecte care urmau a fi folosite la comiterea atentatului, precum: patru aruncătoare de grenade, două pistoale model CZ cu amortizator, cartușe, stații radio, telefoane mobile, obiecte pentru deghizare.

Dacă vor fi găsiți vinovați, bănuiții riscă ani grei de închisoare pentru tentativă de omor – de la 10 până la 20 de ani.

Total
0
Shares
Total
0
Share