O mamă din SUA și-a înfășurat copilul într-o perdea de duș și i-a tăiat gâtul “ca să fie cu Dumnezeu”

Caz terifiant într-o casă din SUA. O mamă i-a tăiat gâtul fiului său, pentru ca acesta să poată „să fie cu Dumnezeu și cu Isus”. Femeia s-a baricadat în dormitor cu toți cei trei copii ai săi . După ce l-a ucis pe cel mic, i-a amenințat pe restul că le va face rău dacă nu se opresc din plâns, scrie Observatornews.ro

April Evalyn Short, o mamă a trei copii, în vârstă de 30 de ani, și soția unui sergent al armatei americane, a fost arestată miercuri și acuzată de crimă. Evenimentul șocant a avut loc în casa lor din Georgia pe 15 noiembrie 2023, când femeia i-a trimis un mesaj îngrijorător soțului ei. Mesajul făcea aluzie la Dumnezeu, sugerând că „întunericul s-a năpustit asupra noastră” și exprimând dorința ca ei să fie reuniți.

Îngrijorat de starea femeii și de ceea ce ar putea să pățească copiii, bărbatul s-a grăbit să ajungă acasă. Când a intrat în locuință, a descoperit că soția lui se încuiase în dormitor cu cei trei copii. Cei doi copii mai mari ai cuplului, în vârstă de 11 și 6 ani, erau cu femeia când ea a ieșit în cele din urmă din cameră. Ea a încercat să fugă de la fața locului cu mașina dar a fost împiedicată de un polițist care scos arma la ea.

Femeia și-a omorât copilul cu un cuțit, “pentru a ajunge la Dumnezeu”

În acest moment, soțul și-a dat seama că copilul lor cel mai mic nu era nicăieri. Întorcându-se în dormitorul matrimonial, a descoperit o scenă înfiorătoare, Copilul era învelit într-o folie de plastic cu răni care sângerau la gât. Copilul a fost transportat de urgență la spital, însă la scurt timp s-a constatat decesul

Potrivit declarațiilor copilului de 6 ani, mama lui avea două cuțite la ea, intenționând să-l ajute pe fratele lui „să ajungă la Dumnezeu și la Isus”. Ulterior, April ar fi mărturisit că a tăiat gâtul copilului. L-a învelit în perdeaua de la duș și a încercat să-i taie gâtul. Când și-a dat seama că primul cuțit nu era ascuțit, ea l-a folosit al doilea.

Fetița de 6 ani a povestit avertismentul înfiorător al mamei sale de a nu intra în baie, deoarece ar putea fi „foarte înfricoșător”. Mai mult, ar fi amenințat-o pe fetiță că îi va face rău dacă va continua să plângă.

Total
0
Shares
Total
0
Share