O tânără din SUA și-a tatuat numele iubitului pe frunte, ca să-și exprime dragostea sa față de partener

O tânără din SUA a dus dragostea pentru partenerul ei la un alt nivel. Pentru a demonstra că sentimentele față de iubitul ei sunt reale, tânăra a făcut un gest extrem. Și-a tatuat numele bărbatului pe frunte, scrie Observatornews.ro

„Îmi tatuez numele iubitului pe față”, a spup tânăra. Ana Stanskovsky, în vârstă de 27 de ani, a devenit virală pe TikTok, după ce a postat un clip în care își tatuează numele iubitului ei, Kevin, pe frunte. Filmarea, care a strâns aproape 19 milioane de vizualizări, a stârnit controverse în rândul utilizatorilor de pe TikTok. Mulți dintre ei cred că totul a fost o înscenare și că, în realitate, tatuajul este doar o cerneală care se poate spăla cu ușurință.

„Nu există literalmente nici un ac în mașină”, a remarcat un utilizator „Este o farsă. Nu există sânge sau roșeață”, a scris o altă persoană care nu crede în autenticitatea tatuajului.

Tânăra susține că totul este real

Cu toate acestea, într-o serie de postări ulterioare, femeia a insistat că totul a fost real. „Da, este real. Încă nu-mi vine să cred că am făcut-o. Știu că este puțin nebunesc dar îmi place să-mi exprim sentimentele și cred că dacă iubești cu adevărat pe cineva, ar trebui să arăți asta”, a scris femeia.

Când a fost întrebată ce va face dacă dragostea ei pentru Kevin nu rezistă timpului, tânăra a glumit. „Dacă ne despărțim, va trebui doar să-mi găsesc un alt Kevin. Nu știu de ce oamenii cred că să-ți faci un tatuaj atât de mare pe frunte este o mare problemă. . . Încă poți să-ți găsești un loc de muncă și alte lucruri.”

Dar, în loc să fie inspirați de isprava ei fără teamă, mii de utilizatori au criticat decizia și gestul extrem al tinerei.

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share