Politic

Octavian Țîcu anunță că ar fi înlăturat impedimentele pentru a fi înregistrat în cursa prezidențială

Pinterest LinkedIn Tumblr

Președintele Partidului Unității Naționale, Octavian Țîcu anunță că speră că speră la înregistrarea sa fără impedimente în cursa prezidențială, transmite Telegraph.md

„Așa cum anunțam ieri, am mers la CEC pentru a ne face dreptate în urma notei informative care mă discalifica din campania prezidențială.

Am avut parte de deschiderea totală a CECului pentru verificarea listelor și procesarea semnăturilor considerate eronate. S-a lucrat până aproape de miezul nopții, timp în care s-au depistat numeroase lacune ale sistemului și greșeli umane la completarea listelor.

Vă informez că am depășit 16 mii semnături în 18 raioane, pe care, din lipsă de timp, le-am selectat pentru verificare. Ne vom prezenta la ședința CEC din această seară, unde avem toate speranțele că vom fi înregistrați.

Multumesc susținătorilor care în aceste zile și-au manifestat susținerea și m-au încurajat. Acest fapt a jucat un rol important pentru noi și pentru guvernare, care sper că a înțeles multe despre puterea noastră”, a scris Octavian Țîcu pe Facebook.

VIDEO // Emisiunea prezidențială va apărea într-un nou format. Acum poți trimite întrebarea ta lui Igor Dodon în format video

loading...

Comments are closed.