Alte știri

VIDEO // Emisiunea prezidențială va apărea într-un nou format. Acum poți trimite întrebarea ta lui Igor Dodon în format video

Pinterest LinkedIn Tumblr
Președintele Igor Dodon anunță lansarea unui nou format al emisiunii săptămânale „Președintele Răspunde”, sub denumirea „Igor Dodon Răspunde”, transmite Telegraph.md
Emisiunea va apărea ca de obicei în ziua de vineri. Cetățenii vor putea trimite întrebările lor pe Viber, WhatsApp sau Telegram, la numărul 067 332 555, în format video, ca apoi, în cadrul emisiunii să-și vadă atât întrebarea personală, cât și răspunsul președintelui.
„Prieteni, suntem de câteva zile în campania electorală și mulți dintre voi mă întreabă ce facem cu întâlnirile noastre tradiționale, din fiecare vineri dimineața. Mă bucur să vă anunț că emisiunea va continua, mai mult, avem și un nou format care vă va permite să fiți mai implicați în dialogul nostru.
Despre ce este vorba? Începând din această săptămână, îmi puteți adresa întrebări în format video, care vor fi incluse în transmisiunile LIVE din fiecare vineri dimineața, ora 10:00, iar eu voi răspunde, la fel, ÎN DIRECT.”, a anunțat Igor Dodon pe pagina sa de Facebook.
loading...

Comments are closed.