Octavian Țîcu, despre sesizarea PPDA la Curtea Constituțională: “V-ați supraapreciat capacitățile și priceperea de a copia, devenind ridicoli prin deconspirare”

Deputatul PUN Octavian Țîcu vine cu critici dure la adresa PPDA, în special la adresa lui Vasile Năstase, transmite Telegraph.md

Astfel, conform opiniei lui Țîcu, sesizarea depusă la Curtea Constituțională de către PPDA, prin persoana lui Vasile Năstase, privind abuzurile în amendarea cetățenilor Republica Moldova pe timp de pandemie, reprezintă un exemplu de copiat.

Totodată, deputatul PUN își acuză colegii din PPDA, nu doar de copiat, dar și de bravadă politică:”…voi spune că Platforma DA, prin Vasilică Năstase (cu mai multe antecedente de la alte „facultăți”), a copiat azi sesizarea privind abuzurile în amendarea cetățenilor R. Moldova pe timp de pandemie, depusă de Partidul Unității Naționale la Curtea Constituțională, și a depus-o la rândul lor la aceeași Curte, pentru a nu rămâne în urmă de gura lumii. Iar pentru a părea și mai autentici spațiului mioritic, PPDA a făcut din asta bravadă publică și politică.”

“Știam că se copie la școală și la facultate, dar nu știam că se copie și în politică. Am aflat în parlament. Dar n-are cum fi altfel, deoarece majoritatea deputaților au copiat în școală și la facultate. Spre exemplu PAS, PSRM, PDM, PPDA, copie legi românești și le adaptează la cadrul legislativ din RM. Există însă trei legi de bază ale copiatului, pe care membrii PPDA, dar și alții ca ei, veniți în politica moldovenească pentru a plagia, copia, minți în propriul beneficiu, probabil nu le știu:
1. Legea I: Să nu subestimezi niciodată profesorul care te „pazește” și să vezi în el un „dușman” periculos și consecvent;
2. Legea II: Să nu iți supraapreciezi capacitățile și priceperea de a copia;
3. Legea III: Să îți calculezi cu atenție șansele reale de reușită, pentru că riscul este poate prea mare pentru câștigul posibil.”, scrie Țîcu într-o postare pe facebook.

Într-un final, Octavian Țîcu avertizează că PPDA și-a găsit în persoana sa, un supraveghetor consecvent, ce va taxa pe viitor aceste componente a copiatului:”V-ați găsit profesorul, pe care să nu-l subestimați, pentru că va fi periculos și consecvent; v-ați supraapreciat capacitățile și priceperea de a copia, devenind ridicoli prin deconspirare; nu v-ați calculat șansele de reușită, pentru că n-ați câștigat decât reputația deja confirmată de restanțier al politicii din RM, care umblă și copie de la alții”

Citește și: Ion Chicu, mesaj pentru biserici: „Protejarea sănătății și vieții oamenilor este cea mai blagoslovită și plăcută Domnului faptă”

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share