Politică

Octavian Țîcu insistă pe lichidarea Partidului Șor. Parlamentarul a va depune o cerere la Ministerul Justiției

Pinterest LinkedIn Tumblr

Deputatul neafiliat Octavian Țîcu, anunță că va depune o cerere în adresa Ministerului Justiției prin care va solicita sistarea activității, pentru o perioadă de șase luni, a Partidului Politic Șor, informează Safenews.md

Solicitarea vine după ce, potrivit lui Țîcu, acesta a fost intimidat de către parlamentarii din fracțiunea Partidului Politic Șor. Totul s-ar fi întâmplat după ce a depus o sesizare la Curtea Constituțională prin care a cerut radierea formațiunii politice.

Mai mult, politicianul spune că a găsit în cutia poștală 150 de cereri prealabile de chemare în judecată expediate de către reprezentanții Partidului Politic „Șor”.

Octavian Țîcu, anunță că de două zile, parlamentarii din Partidul Politic „Șor” întreprind acțiuni de indimidare asupra lui. Mai exact, reprezentanții Partidului Șor i-ar fi trimis 150 de cereri de chemare în judecată, după ce a depus o sesizare la Curtea Constituțională prin care a cerut radierea formațiunii.

Întotdeauna s-au încercat modalități de intimidare, după ce am depus o sesizare la CC privind scoaterea în afara legii a Partidului „Șor”. Imediat după asta au început intimidările din partea acestor criminali. Ieri și astăzi am găsit în cutia poștală a Parlamentulu 150 de cereri de chemare în judecată din partea acestor indivizi. Motivul fiind declarațiile pe care le-am făcut în Parlament și ei vor să prezint scuze publice. (…) Voi face și un demers către președinta Sandu dacă CC va considera că nu trebuie scos în afara legii acest partid”, a declarat Țîcu în cadrul unui briefing de presă susținut miercuri 14 aprilie.

În acest sens, parlamentarul a anunțat că va depune o cerere la Ministerul Justiției prin care va cere sistarea activității formațiunii politice.

Depun astăzi o cerere către Ministerul Justiției de a limita activitatea Partidului Politic „Șor” pentru șase luni pentru coruperea alegătorilor prin intermediul cardurilor sociale de la magazinele MeriȘor”, a mai menționat parlamentarul.

Citește și: FOTO // Deputatul PPDA, Stela Macari a primit 150 de scrisori de la membrii partidului „Șor”. Care a fost motivul

loading...

Comments are closed.