Actualitate

OFICIAL // La ce oră va avea loc ședința de mâine a Consiliului Suprem de Securitate

Pinterest LinkedIn Tumblr

După cum a anunțat președintele țării imediat după ședința matinală de luni, în această săptămână va avea loc o nouă ședință a Consiliului Suprem de Securitate.

Principalele subiecte vor fi: furtul miliardului din sistemul bancar și concesionarea Aeroportului Internațional Chișinău.

Potrivit informațiilor oficiale de la Președinție, ședința va avea loc la ora 10.00, iar declarațiile pentru presă vor fi făcute la ora 11.30.

”Mâine, 14 mai, ora 10.00, va avea loc ședința Consiliului Suprem de Securitate. După ședință, la ora 11.30, Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, va face declarații pentru presă. Declarațiile de presă vor putea fi urmărite în direct pe privesc.eu și Moldova 1”, ne-au informat de la Președinția.

Pe de altă parte, deputatul PRO MOLDOVA, Sergiu Sârbu încearcă să tergiverseze procesul de elucidare a celor două mari infracțiuni economice din țara noastră – furtul miliardului și concesionarea Aeroportului Internațional Chișinău. De această părere este deputatul PSRM, Adela Răileanu.

Potrivit deputatei, Sârbu încearcă această tergiversare prin sesizarea Curții Constituționale privind constituționalitatea atribuțiilor Consiliului Suprem de Securitate.

Aceasta în timp ce, același CSS, se va întruni joi în ședința, în care pe ordinea de zi vor figura două chestiuni: furtul miliardului și concesionarea Aeroportului Internațional Chișinău.

Mai mult de atât, Răileanu consideră această sesizare un apel la un ultim refugiu al grupului parlamentar PRO MOLDOVA și anume, Curtea Constituțională „a Domnicăi Manole”

Grupul PRO MOLDOVA în disperare: Sesizarea depusă de Sârbu la CC este o tentativă de a stopa investigarea furtului miliardului și concesionarea AIC

loading...

Comments are closed.