Life

Oleg și Ina Poberejnîi, doi polițiști de frontieră, care cu 15 ani în urmă și-au spus primul „Te iubesc”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Oleg și Ina Poberejnîi, doi polițiști de frontieră, trăiesc o fumoasă poveste de dragoste deja de 15 ani, scrie Telegraph.md

Astăzi, Oleg își va surprinde cu dragoste și gingășie iubita, care îi este și scumpă soție, mamă afectuoasă a celor doi copii frumoși pe care îi au împreună, dar și o devotată colegă de serviciu.

Inna își privește cu aceeași dragoste și strălucire în ochi partenerul de viață și de profesie. Astfel că astăzi îi declară încă o dată sentimentele frumoase și puternice ce le are pentru el.

„Iubesc chipul tău, iubesc bunătatea ta, iubesc puterea ta, iubesc speranța în NOI, iubesc meseria ta, iubesc patria ta…”

Familia Oleg și Ina Poberejnîi, cunoscută în Poliția de Frontieră ca familie model și ambii prezentați ca polițiști de frontieră cu verticalitate. Din iulie 2007 și-au luat angajamentul să servească Republicii Moldova cu profesionalism și devotament, iar din 2012 Ina face echipă cu angajații Sectorului Poliției de Frontieră Soroca și Oleg se mândrește cu colegii din Sectorul Poliției de Frontieră Cosăuți.

Citește și: Ziua Îndrăgostiților: 8 idei de cadou pentru EA

loading...

Comments are closed.