Economic

Omul de afaceri Vaja Jhashi vorbește în EXCLUSIVITATE despre relațiile cu Vlad Plahotniuc

Pinterest LinkedIn Tumblr

În cadrul unui interviu acordat pentru OFICIAL.md, Vaja Jhashi, proprietarul holding-ului „Trans-Oil Group”, a vorbit despre rezultatele înregistrate în 2019, despre relaţia dintre mediul de afaceri şi organele de stat, dar a și comentat zvonurile despre relația sa cu Vlad Plahotniuc.

Comentând succesul „Trans-Oil Group” înregistrat în anul 2019, pe care reporterul Oficial.md îl numește ca un an de instabilitate politică, Vaja Jhashi menționează că  „nu o dată am spus că business-ul şi politica nu trebuie să aibă nimic în comun. Fiecare trebuie să-şi caute de treburile sale şi să acţioneze în vederea realizării scopurilor propuse.

Citește și: Deputatul ACUM confirmă că Vlad Plahotniuc a fost ținta tentativelor de asasinare din partea rușilor

Reporterul nu a ezitat să-l întrebe pe proprietarul Holdingului „Trans-Oil Group” și despre relația sa cu Vlad Plahotniuc și „cum se face că holding-ul pe care-l conduce a înregistrat rezultate mult mai bune în anul curent, decât în anii precedenţi, când la putere era Vlad Plahotniuc?”

Vaja Jhashi cataloghează aceste informații că ar avea legătură cu Vlad Plahotniuc, drept LEGENDE:

Înţeleg aluzia Dvs., dar, indirect, v-aţi răspuns şi singur la întrebare, prin modul în care aţi formulat-o. Eu nu trăiesc separat de restul lumii şi, evident, nu o dată au auzit sau am citit diverse informaţii despre legăturile mele cu anumiţi actori politici. Legende la această temă au circulat o mulţime. Rezultatele înregistrate de noi în 2019 încă o dată au demonstrat că ele nu sunt determinate de factori politici sau de anumită conjunctură politică. Holding-ul proprietar al căruia sunt se dezvoltă strict în baza regulilor economiei de piaţă şi nu cred că cineva care are capacitatea de gândire logică mai poate pune la îndoială acest lucru, a răspuns proprietarul Trans-Oil Group.

Totodată Jhashi mai menționează că investițiile pe care le fac în Moldova, nu sunt doar în beneficiul companiei, dar și a țării. Fiind vorba de locuri de muncă, impozite, infrastructură și alți factori care crează circumstanțe ca factorul politic să se intereseze de activitatea „Trans-Oil Group”. Ba mai mult, Trans-Oil Group ar fi chiar bucuroși ca să le fie auzite doleanțele de către cei de la guvernare, indiferent de ce culoare politică poartă aceasta.

Citește și: Iată ce discută Vlad Cebotari cu Vlad Plahotniuc

 

 

loading...

Comments are closed.