Social

Operatorul turistic Tez Tour angajează tineri din Moldova. CV-urile pot fi expediate online

Pinterest LinkedIn Tumblr

Operatorul Turistic Tez Tour, cunoscut în întreaga lume, organizează preselecția pentru Ghid de transfer-excursii, destinația regiunea Antalya (Turcia), sezonul estival 2023, iar CV-urile pot fi expediate online: vadimticu@tez-tour.ro / WhatsApp +905385106542 – Vadim Țîcu.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Oferta de lucru este sezonieră, perioada mai-octombrie, iar compania propune o remunerație în  mărime de 800-1200 $ (salariul fix și bonusuri).

Baza legală de angajare va fi contractul de muncă (pașaport biometric, moldovenesc), incluzând:
– transport gratuit (tur-retur);
– cazare;
– salariu atractiv plus bonusuri;
– instruire;
– certificat (diplomă) pentru stagiul de practică (în cazul studenților de la turism).

Pentru a aplica, candidații trebuie să aibă vârsta între 18-30 ani, să cunoască limba română și limba rusă, iar cunoașterea limbii engleze este un avantaj.

Expediați CV-ul pe adresa:
📩 E-mail: vadimticu@tez-tour.ro
Pentru mai multe detalii, contactați persoana responsabilă:
📲 WhatsApp +905385106542 – Vadim Țîcu.

Operatorul turistic Tez Tour este una dintre cele mai mari companii în domeniul vacanțelor și călătoriilor, lider pe segmentul de outgoing pentru Rusia, țările CSI și Europa de Est și Centrală.

Operatorul Tez Tour a fost înființat în 1994 și în total deține mai mult de 20 de companii care au activitate de outgoing (trimitere turiști) sau incoming (primire turiști). În toate țările din și în care operează Tez deține propriile birouri.

Tez Tour oferă servicii de calitate în cele mai cunoscute destinații de turism de masă. Compania are experiență profesională în materie de fluxuri mari de turiști, ceea ce îi permite o înțelegere corectă a pieței și selectarea celor mai viabili parteneri, fie ei companii aeriene sau variate unități de cazare. Pe lângă vacanțe, Tez poate gestiona cereri de MICE (meeting, incetives, conference and events) sau de servicii VIP.

loading...

Comments are closed.