Editoriale

Opinie: De ce unele femei nu pot să-și găsească sufletul pereche?

Pinterest LinkedIn Tumblr

Aceste femei nu obțin niciodată relația visurilor lor. Paradoxul cel mai are este că ele sunt, de cele mai multe ori, foarte: inteligente, independente și senzuale. Atunci de ce, totuși ele nu pot să-și găsească sufletul pereche? Psihologii spun că, sunt o mulțime de motive de ce, cele mai incredibile femei au cele mai nefericite relații. Câteva explicații în acest sens le găsești în cele ce urmează.

De cele mai multe ori sunt intimidante – Bărbații prin natura lor puternică, vor cu orice preț să fie ei capul familiei/ relației, să dobândească succes și să stabilească regulile. Din acest motiv, femeile care sunt la fel de puternice sunt evitate. Pentru că ele intimidează și sunt greu de cucerit.

Sunt independente și pun propriile necesități pe primul loc – instinctiv ele nu se vor supune niciodată și nu vor să fie ”sclave”. Femeile incredibile își vor urma propriile visuri și dorințe și au nevoie de bărbați puternici, care să le încurajeze.

Resping orice scenarii – Jocul pentru ele este din domeniul trecutului. Dacă un bărbat o testează și îi stabiliește diferite curse, își pierde interesul instantaneu. Ea este o femeie Alfa, cu o personalitate puternică și foarte determinată. Desigur, că nu va avea timp pentru aceste ”jocuri copilărești”. Aceste femei incredibile își cunosc valoarea și se respectă suficient încât nu vor lăsa pe nimeni să le facă rău.
Se răzbună – După cum am menționat mai sus, nu încercați să le păcăliți sau să le jucați feste. Ele vor ști imediat ce aveți de gând și vă vor înfrunta. Nu credeți că puteți scăpa ușor atunci când ați făcut ceva greșit deoarece le datorați o explicație. Femeile incredibile sunt răzbunătoare.
 
Sunt ciudate – O femeie focoasă are ciudățeniile ei. Aceste mici ”secrete” personale le sporește și mai mult farmecul și unicitatea. Ele nu renunță la obiceiurile și suplicii personale. Dacă încerci să o corectezi vei eșua.
 
Sunt greu de prostit – Pe lângă toate calitățile enumarate mai sus, femeile incredibile sunt înțelepte. Ele știu când sunt mințite sau duse de nas și nu vor permite asta niciodată. Este extrem de dificil cu aceste femei în relație, pentru că ele vor stabili regulile jocului întotdeauna și asta bărbații acceptă greu.
 
Au scopuri bine definite – Cel mai inconfortabil pentru bărbați este să audă asta de la o femeie: ”Am alte priorități în viață, decât iubirea”. Din păcate, ele nu pot să ascundă aceste sentimente. Sunt carieriste și au scopuri foarte clar definite. Desigur ele nu refuză dragostea din viața lor, dar nu este o prioritate pentru ele. Au scopuri care implică multă muncă asiduă și implicație. Femiele puternice au nevoie de spațiu și libertate.
 
autor: Ludmila Roscovan
loading...

Comments are closed.