Politic

Opinie: Usatîi va fi în curând FUGAR, Rusia a deschis dosar penal pe numele său

Pinterest LinkedIn Tumblr

Astăzi, Procuratura Generală îl poate aresta leger pe Renato Usatii la cererea Federației Ruse, deoarece este acuzat oficial de spălare de bani. Analistul politic Victor Gurău a afirmat acest lucru în emisiunea TV „Principal” de la TVC21, transmite Pravda.md.

„Sunt mai mult decât sigur că Renato Usatii va fi din nou la fugă.” se arată convins Victor Gurău.

Când a fost întrebat de oponent despre cât de curând se va întâmpla acest lucru, Victor Gurău a răspuns că foarte curând.

„Acuzația a fost înaintată la sfârșitul lunii decembrie. Procesul durează aproximativ o lună și jumătate. În curând va exista o cerere de căutare internațională”, a spus Gureu.

Reamintim că mass-media rusă a scris că Renato Usatii este asociat în „laundromat”. Puțin mai târziu, au apărut fragmente din materialele cauzei penale în mass-media, în care apare Renato Usatii.

Menționăm că mai devreme, postul de televiziune Rusia-24 a relatat că Usatîi a fost verificat de anchetatorii ruși pentru implicarea în organizarea traficului de droguri, în carear fi fost implicat și Vladimir Plahotniuc. Mai mult, au fost publicate înregistrări audio în care Usatîi prin intermediari l-a avertizat pe Plahotniuc despre dosarul penal pe numele său în Rusia.

Citește și: Democratul Sergiu Sîrbu este cercetat penal în cadrul unui dosar redeschis pe timpul Guvernului ACUM

loading...

Comments are closed.