Politică

Organizația primară a PDM Izvoare a trecut la Partidul Șor

Pinterest LinkedIn Tumblr

Organizația primară a PDM din localitatea Izvoare, raionul Fălești, a anunțat despre trecerea ei in-corpore la Partidul Politic „Șor”.

Foștii democrați și-au motivat plecarea prin faptul că PDM nu mai este în stare să realizeze obiectivele electorale, uitând de cetățeni.

Într-o declarație semnată de Iurie Ursachi, fostul președinte al organizației primare a PDM din satul Izvoare, și colegii săi se menționează că ultimele evoluții de pe scena politică au prins nepregătit PDM, iar conducerea actuală a formațiunii nu face față situației. „Cel mai grav e că PD nu mai poate realiza programele și inițiativele promise cetățenilor”, se arată în declarație.

Potrivit semnatarilor, decizia a fost motivată și de faptul că partidul a uitat, în ultimul timp, că prioritatea unui partid sunt cetățenii țării.

„Am aderat la echipa Partidului „Șor”, deoarece este singura formațiune care este în stare să schimbe lucrurile în Moldova și să asigure un viitor decent cetățenilor”, se menționează în declarația semnată de cei foști șase membri ai organizației primare a PDM din Izvoare.

Amintim că în această săptămână 7 primari și 18 consilieri locali au anunțat despre plecarea lor din PDM și PSRM și aderarea la Partidul „Șor”. Săptămâna trecută, fracțiunea PDM din Parlament a fost părăsită de patru deputați. La începutul săptămânii curente, doi din acești deputați – Violeta Ivanova și Vladimir Vitiuc au anunțat că aderă la Partidul „Șor”.

Citește și: Câțiva deputați cer convocarea unei ședințe speciale a Parlamentului. Care este motivul

loading...

Comments are closed.