Alte știri

Parlamentul de la Chișinău a primit un deget amputat într-un plic

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un deținut de la Penitenciarul nr. 17 Rezina și-a amputat degetul și l-a trimis într-un plic la Cancelaria Parlamentului. Oamenii legii au fost sesizați despre incident joi, 3 decembrie. Potrivit responsabililor de la Administrația Națională a Penitenciarelor, bărbatul s-a automutilat pe 25 noiembrie, scrie Agora.md

„Poliția fost sesizată prin intermediul serviciului unic 112 precum că în Cancelaria Parlamentului într-un plic s-ar fi găsit un deget. La fața locului s-a deplasat grupa operativă, acesta a fost ridicat și urmează a fi îndreptat la expertiză”, a spus pentru jurnaliștii AGORA, ofițerul de presă a IP Chișinău, Natalia Stati.

Administrația Națională menționează că fost inițiată o anchetă internă pentru a fi stabilite toate circumstanțele pe acest caz. Deținutul nu este la prima abatere, aflându-se la evidență în grupele de risc. ANP mai precizează că se examinează și versiunea unor astfel de gesturi și de către alți condamnați.

„Au fost luate toate măsurile de rigoare ce se impun în cazurile de acest gen, cu informarea imediată a Inspectoratului de poliţie, organele de procuratură și Oficiul Avocatului Poporului, se arată într-un comunicat al Administrația Națională a Penitenciarelor.

Deținutul se află în custodia sistemului administrației penitenciare din anul 2016 pentru mai multe infracțiuni grave și foarte grave.

loading...

Comments are closed.