Alte știri

Partidul lui Cavcaliuc a strâns 6000 de semnături și anunță că este tot mai aproape de oficializare

Pinterest LinkedIn Tumblr

Partidul Acasă Construim Europa, creat de fostul șef-adjunct al Inspectoratului General de Poliție, Gheorghe Cavcaliuc, anunță că la 45 zile de activitate, formațiunea politică a reușit să adune peste 6000 de semnături pentru înregistrarea oficială.

”Suntem pe ultima sută de metri de pregătiri pentru desfășurarea Congresului și depunerea ulterioară de acte pentru înregistrarea oficială a partidului PACE – acel partid unic în țara noastră, cu oameni profesioniști, care deja au venit cu forțe noi, cu multe viziuni și proiecte concrete de dezvoltare a țării. Suntem pregătiți să ne împărtășim cu multitudinea de experiențe și planuri de acțiuni bine punctate, cum să construim cu adevărat Europa acasă.

Suntem mai convinși ca niciodată că putem aduce schimbarea, putem oferi un trai mai decent actualelor și noilor generații din Republica Moldova. Doar împreună vom reuși să construim Europa acasă”, a transmis formațiunea prin intermediul unui comunicat de presă.

Acordul de încetare a focului în estul Ucrainei a intrat în vigoare azi-dimineaţă, după o discuţie telefonică între Putin şi Zelenski

loading...

Comments are closed.