Alte știri

Partidul lui Gligor are aceeași abreviatură – „PSRM”. Țîrdea: „Rețeaua lui Soros a decis să mai lanseze un proiect, pe extremă dreaptă”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Astăzi, analistul și expertul Ștefan Gligor și-a anunțat, în cadrul unei conferințe de presă, lansarea în politică, transmite Telegraph.md

Noua sa formațiune politică are denumirea de Partidul Schimbării din Republica Moldova. Această intitulare formează abreviatura exactă a Partidului Socialiștilor din Republica Moldova – PSRM.

Astfel, socialistul Bogdan Țîrdea s-a expus critic referitor atât la formațiune, cât și abreviatură. Conform acestuia, partidul lui Gligor ar fi un proiect politic al Maiei Sandu,

Formațiunea politică în cauză, conform lui Țîrdea, ar fi noul aliat al PAS, care ar înlocui atât Partidul Nostru lui Usatîi, cât și PPDA-ul lui Năstase.

Rețeaua lui Soros a decis să mai lanseze un proiect, pe extremă dreaptă, în frunte cu Ștefan Gligor – Partidul Schimbării din Republica Moldova.

Abreviatura coincide cu cea a Partidului Socialiștilor din Republica Moldova – PSRM.

Scopul acestui partid este desființarea politică a lui Octavian Țîcu prin consolidarea votului de dreapta radicală. Acest partid va trebui să-i asigure Maiei Sandu o majoritate parlamentară.

De fapt, Sandu îl trimite pe Usatîi la naiba și face o „împușcătură de control” lui Năstase.

Renato Usatîi și Vladimir Voronin vor fi acum doar în calitate de spoileri, ce vor critica socialiștii. Prezența lor în Parlament nu este dorită de către Sandu”, a scrisȚîrdea, pe blogul său.

sursa: Unimedia.info

Citește și: Un jurnalist critică dur decizia Maiei Sandu de a o numi pe Ala Nemerenco, cu diploma falsă, în Consiliul Suprem de Securitate

loading...

Comments are closed.