Partidul ȘOR continuă lucrările de iluminare stradală a satelor conduse de primarii formațiunii

După comuna Ișcalău, raionul Fălești, astăzi, Partidul ȘOR a dat start lucrărilor de instalare a unui sistem modern de iluminat stradal și localitatea Răculești, raionul Criuleni. Noul sistem de iluminare urmează să fie pus în funcțiune peste șase săptămâni. 

În comuna Răculești va fi montată o rețea electrică cu o lungime totală de aproape 12 kilometri, vor fi instalate circa 400 de corpuri de iluminat tip LED, vor fi modernizate panourile de comandă la posturile de transformare și va fi implementat un sistem inteligent de aprindere/deconectare automată a luminilor.

În alegerile locale generale din toamna anului trecut, Partidul ȘOR s-a angajat să implementeze mai multe proiecte social-economice în localitățile în care formațiunea a obținut mandate de primar și majoritatea în consiliile locale.

Primarul de Răculești, Ludmila Buzgan a menționat că Partidul ȘOR își onorează angajamentele electorale. Este unul din primii pași care indică că în localitate vor fi făcute și alte schimbări spre bine. Primarul localității a spus că împreună cu echipa lui Ilan Șor, în sat, vor fi realizare și alte proiecte sociale.

La Răculești, deputata din partea Partidului ȘOR, Marina Tauber a declarat că proiectul respectiv denotă grija manifestată de președintele formațiunii Ilan Șor față de cetățeni.

„Este un proiect care are menirea să asigure condiții bune de trai pentru locuitori. Am început cu Ișcalău, iar în zilele apropiate vom lansa încă un asemenea proiect în raionul Orhei”, a spus Marina Tauber, precizând că Partidul ȘOR va implementa și alte proiecte promise cetățenilor în campania electorală.

La sfârșitul săptămânii trecute, Partidul ȘOR a declarat despre faptul că începe implementarea proiectelor pentru asigurare cu iluminat stradal în toate localitățile în care formațiunea are primari. Mai mult, Partidul ȘOR a anunțat că va asigura construirea sistemelor de iluminat stradal în toate satele din raionul Orhei, indiferent de apartenența politică a primarilor de acolo.

Amintim că Partidul ȘOR a obținut mandate de primar în 43 de localități, inclusiv în municipiul Orhei și orașul Taraclia, potrivit rezultatelor alegerilor locale din toamna anului trecut.

Citește și: După Monaco și Paris, Șor promite că transformă Hânceștiul într-un adevărat Strasbourg

Total
0
Shares
Total
0
Share