După Monaco și Paris, Șor promite că transformă Hânceștiul într-un adevărat Strasbourg

Vitalie Balinschi, Candidatul Partidul „Șor”

Consiliul electoral al circumscripției Hâncești a înregistrat grupul de inițiativă în susținerea candidatului Partidului Politic ȘOR la funcția de deputat, Vitalie Balinschi.

Candidatura propusă locuitorilor circumscripției 38 Hâncești a fost prezentată în cadrul unui briefing, chiar de liderul formațiunii, Ilan Șor, care a dat asigurări că echipa sa va transforma localitățile din circumscripție. Vitalie Balinschi susține că va implementa în circumscripție proiectele de succes de la Orhei.

Ilan Șor a avut un scurt live în care și-a exprimat încrederea în victoria candidatului formațiunii sale, la fel cum echipa sa a învins în 2015 la Orhei și a obținut rezultate bune la alegerile parlamentare și la cele locale generale de anul trecut. Oamenilor le-a reapărut speranța, deoarece echipa Partidului Șor a demonstrat că sunt oameni ai faptelor concrete.

Potrivit lui Ilan Șor, nu cei care promit apropierea de Occident sau de Est îmbunătățesc viața oamenilor, dar cei care fac lucruri concrete. „Am demonstrat că până nu ne vom sufleca mânecile, nu vom începe singuri să construim drumuri, să punem becuri și să îmbunătățim viața oamenilor, nimic nu ne va reuși, totul depinde de noi. De aceea, Partidul ȘOR se bazează pe experiența sa, pe forțele sale și pe posibilitatea de a schimba viața oamenilor în mod real”, a declarat Ilan Șor.

El a menționat că astăzi locuitorii circumscripției Hâncești au o posibilitatea reală de a-și schimba viața în bine.

„Sunt sigur că vom învinge și vom schimba viața oamenilor în bine. Vom demonstra că în Moldova se poate trăi altfel, să pot fi drumuri bune, străzi iluminate, terenuri de joacă, infrastructură de calitate. Doar Partidul Politic ȘOR își îndeplinește promisiunile”, a adăugat Ilan Șor.

În acest context, el l-a prezentat pe candidatul formațiunii sale la alegerile parlamentare noi din circumscripția 38 Hâncești, vicepreședintele Partidului ȘOR, Vitalie Balinschi, menționând că este o persoană responsabilă și bine pregătită, care a participat la realizarea tuturor proiectelor de succes din Orhei.

Vitalie Balinschi a menționat că știe nu din auzite problemele cu care se confruntă oamenii și localitățile din circumscripția Hâncești și, după modelul Orheiului, este pregătit să le rezolve.

„Sunt gata să devin deputatul personal al fiecărui locuitor. Sunt gata să-mi asum responsabilitatea totală pentru acțiunile mele și ale echipei mele. Sunt gata să implementez proiectele infrastructurale la Hâncești, la fel ca la Orhei. Venim să întoarcem oamenilor încrederea în ziua de mâine, că aceasta va fi mai luminoasă, așa cum a devenit mai luminoasă pentru locuitorii din municipiul și raionul Orhei”, a declarat candidatul.

La finalul briefingului, Ilan Șor a reiterat că echipa sa este pregătită să dezvolte localitățile din circumscripția Hâncești la fel cum o face în toate localitățile în care oamenii i-au încredințat conducerea.

„La fel cum construim la Orhei un adevărat Monaco, la fel cum Taraclia începem să construim mica Nisa, așa cum am promis,  vom face din această circumscripție un adevărat Strasbourg. Noi nu mergem spre Europa, noi vom aduce Europa la noi”, a dat asigurări Ilan Șor.

Amintim că alegerile parlamentare noi în circumscripția uninominală 38 Hâncești vor avea loc la 15 martie.

Citește și: Maia Sandu a aflat DIN PRESĂ despre candidatura PPDA în circumscripția Hâncești

Total
0
Shares
 
Total
0
Share