Partidul ȘOR susține că Maia Sandu și Năstase sunt gata să declanșeze un război civil după alegeri

Partidul ȘOR susține că, Maia Sandu și Năstase sunt gata să declanșeze un război civil după alegeri, pas da acum, marina tauber, alegeri parlamentare 2019, 
 

Violențe de la Veneția și Torino demonstrează că liderii așa-numitelor partide pro-europene – Maia Sandu și Andrei Năstase pregătesc scenarii îngrijorătoare pentru moldoveni și anume provocarea unui război civil după ce vor pierde alegerile parlamentare din februarie 2019. Această declarație a fost făcută astăzi de reprezentanții Partidului ȘOR.

Aceștia au prezentat marți, 27 noiembrie, în cadrul unei conferințe de presă, dovezi incontestabile care demonstrează că provocările din Italia au fost bine organizate și dirijate. Membrul Partidului „ȘOR” Dinu Țurcanu a accentuat similitudinea dintre aceste evenimente și pregătirile pentru protestele violente din aprilie 2009.

„Ce încearcă acum să producă este nimic altceva decât că în cazul unui eșec electoral, pe care în mod sigur îl vor avea, nu este exclus că aceste grupări criminale să destabilizeze situația și să provoace un război civil. Se pregătește opinia publică pentru un asemenea scenariu”, a declarat Dinu Țurcanu.

În acest context, el a menționat că Partidul ȘOR este singura formațiune politică din Republica Moldova care a depășit geopolitica. „Pentru noi a face politică înseamnă ca copii în satele noastre să nu umble desculți iarna, dar nu să facem asemenea provocări”, a mai arătat Dinu Țurcanu, chemând politicienii să nu admită degenerarea situației până la una similară celei cu care se confruntă Ucraina.

„Forțele politice să dezbată idei, nu să confrunte oameni”, a îndemnat reprezentantul Partidului ȘOR.

De asemenea, vicepreședinta Partidului ȘOR, Marina Tauber, a declarat că formațiunea pe care o reprezintă va depune toate eforturile pentru a evita vărsarea de sânge și pentru ca moldovenii să poată trăi fericiți și în bunăstare la ei acasă. „Noi nu suntem pentru Europa sau Rusia, dar ca în țara noastră să nu curgă sânge. Oare eu chiar nu înțeleg unde se îndreaptă lucrurile? Noi vom lupta în primul rând pentru oameni”, a dat asigurări Marina Tauber.

Total
0
Shares
Total
0
Share