Politic

PAS rămâne la ideea alegerilor anticipate

Pinterest LinkedIn Tumblr

PAS a luat act de declaraţia PSRM privind criza politică din ţară, partidul Maiei Sandu spune că a fost mereu adeptul identificării unor soluţii politice pentru problemele create, prin discuţii şi negocieri cu factorii decidenţi, chiar dacă le este străină forma ultimativă de invitaţie la dialog, transmite Telegraph.md

Încrederea între partenerii de dialog nu se obţine prin limbaj violent, ameninţări, prin trişări şi schimbarea părerilor de la o zi la alta, dar prin respectarea angajamentelor luate faţă de cetăţeni.

Orice discuţie pe platforma parlamentară trebuie să pornească de la interesul suprem al cetăţenilor, iar acesta a fost formulat clar de alegători în cadrul ultimelor scrutine – lupta cu sărăcia, nedreptatea, corupţia şi asigurarea unui trai decent aici la noi, acasă.

Cu această ocazie reiterăm poziţia PAS că singura cale de ieşire din criza politică, pandemică şi economică în care a fost adusă Republica Moldova este organizarea alegerilor anticipate.

Doar un Parlament care se va bucura de încrederea deplină a cetăţenilor va putea oferi stabilitate politică şi investi un guvern profesionist, onest şi eficient, capabil să scoată ţara din criză.” a scris Igor Grosu, într-o postare pe Facebook.

Citește și: Igor Dodon a prezidat ședința grupului de lucru în chestiunea legată de adoptarea Legii cu privire la funcționarea limbilor pe teritoriul Republicii Moldova

loading...

Comments are closed.