Politic

PAS se arată nemulțumit de decizia lui Năstase de a candida la prezidențiale

Pinterest LinkedIn Tumblr

Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) a venit cu un comentariu după ce PPDA a anunțat că Andrei Năstase este candidatul formațiunii la alegerile prezidențiale. Reprezentanții PAS se arată surprinși și afirmă că nu sunt de acord cu decizia lui Năstase, fiind de părere că ar trebui susținut un candidat comun la alegerile din toamnă „cu șanse reale de a-l învinge pe Dodon”.

„PAS a luat act de încheierea subită de către PPDA a procesului de selectare și desemnare a candidatului unic și apolitic din partea forțelor pro-europene pentru alegerile prezidențiale. Reiterăm necesitatea susținerii unui candidat cu șanse reale de a-l învinge pe Dodon, avându-se în vedere importanța crucială a acestui scrutin pentru viitorul european și democratic al Republicii Moldova”, au anunțat reprezentanții PAS.

Ieri, Platforma DA (PPDA) și-a desemnat candidatul la alegerile prezidențiale care vor avea loc în toamna acestui an. Potrivit unui comunicat al PPDA, candidatul formațiunii este Andrei Năstase.

Anterior, reprezentanții PPDA și-au exprimat poziția precum că partidele de dreapta ar trebui să aibă un singur candidat la alegerile prezidențiale.

Citește și: Ion Chicu, despre 2 martie de acum 28 de ani și protestele de azi: „Fac un apel către toți la calm și înțelepciune”

loading...

Comments are closed.